SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 7 tuotetta

Kilpapyörät naisille

Nykypäivänä on olemassa suuri määrä tuotteita jotka on erityisesti naisille suunniteltuja. ja polkupyörät ovat yksi näistä tuotteista. Verrattuna miesten pyörään ero voi olla pieni, sentti tai kaksi siellä täällä, mutta juuri tämä yksi sentti voi tehdä erittäin suuren eron siinä miltä pyörä tuntuu kun sillä ajetaan.

Suurin ero miesten ja naistenpyörän välillä on se että naistenpyörät ovat miestenpyöriä lyhyempiä, sillä usein naisilla on hieman lyhyempi ylävartalo, ja kädet, mutta pitkät jalat. Tästä syystä naisten pyörät ovat hieman lyhyempiä, mutta molemmat pyörät ovat yleensä yhtä korkeita. 

Kun runko on hieman lyhyempi, on ajoasento mukavampi ja hieman pystympi naisille. Ohjaustanko on lähempänä kehoa minkä ansiosta pyörän kontrollointi on helpompaa. 

Maantiepyörät on valmistettu ajettavaksi asfaltilla ja olemaan nopein mahdollinen pyörämalli. Maantiepyörä joka on 1500-1800e hintaluokassa on usein valmistettu alumiinista, tästä hintaluokasta ylöspäin siirryttäessä, on runkomateriaali usein hiilikuitu. Maantiepyörässä on erityisen tärkeää hyvä ajoasento, jopa tärkeämpää kuin maastopyörässä tai kaupunkipyörässä. Osittain siksi että maantiepyörällä ajetaan pidempiä matkoja ja pyörän päällä istutaan pidempiä aikoja. Me tarjoamme kaikissa liikkeissämme yksinkertaistetumpaa bikefittiä asiakkaillemme, jotta voisit saada juuri sinulle sopivan pyörän.