Filter
Sortera
Näytetään 424 tuotetta

Maastopyörät jokaiseen mieltymykseen

Cykelkraft.fi-verkkokaupasta löydät suuren valikoiman maastopyöriä tunnetuimmilta merkeiltä kuten Bianchi, Crescent ja Yeti sekä monelta muulta valmistajalta. Maastopyöriä löytyy kaikille – halvemmista nuortenpyöristä kalliimpiin kilpapyöriin, alumiinirunkoja ja hiilikuiturunkoja, 26", 27.5" ja 29" -malleja. 

Maastopyörä on Suomen yleisimpiä pyörämalleja. Niitä käyttävät niin maastossa pyöräilevät lapset kuin aikuiset, töihin pyöräilevät henkilöt sekä he, jotka haluavat kestävän ja hienon pyörän kaupunkiin – kyllä, lähes kaikki! 

Mitä erikoista on maastopyörässä? 

Maastopyörä tai tuttavalllisesti MTB (mountain bike) on alkujaan polkupyörä, joka on tarkoitettu pyöräilyyn maastossa tai vuorella (siitä nimi mountain bike). Näissä pyörissä on aina ollut 26"-renkaat, mutta tänä päivänä 27.5" ja 29" ovat tavallisimmat kiekkokoot. Nykyään käyttöalue on huomattavasti isompi, ja tästä syystä maastopyörä on hieno ja mukava allround-pyörä sinulle, joka haluat ajaa pyörällä monipuolisesti.

Minkä hintaisen pyörän ostan?

Cykelkraftilta löydät laajan valikoiman maastopyöriä. Meillä on edullisia maastopyöriä sinulle, joka haluat aloittaa maastopyöräilyharrastuksen (tai lapsille, jotka haluavat coolin pyörän kouluun). Meiltä löytyvät myös luksusmallit kuten Ibis, käsintehtyjä maastopyöriä USA:sta.

Keskeisimmät erot edullisen ja kalliimman maastopyörän välillä ovat:

  • Edullisemmassa maastopyörässä on usein painavampi ja joustavampi runko. 
  • Edullisemmassa maastopyörässä on usein yksinkertaisemmat vaihteet, jotka toimivat erinomaisesti hieman helpommassa maastossa, mutta niistä puuttuu tarkkuus ja keveys, kun aletaan puhua kovemmasta ajamisesta. 
  • Edullisemmassa maastopyörässä on usein yksinkertaisempi etuhaarukka, mikä ei anna yhtä hyvää kontaktia pyörän kanssa, kun ajat vaativammassa maastossa. Se saattaa myöskin "varastaa" osan polkimille siirtämästäsi voimasta, minkä kuuluisi mennä takarenkaalle.
  • Edullisempi maastopyörä painaa usein jonkin verran enemmän kuin kalliimpi vaihtoehto.

Maastopyörän ostaminen netistä

Myydessämme pyöriä verkkokauppamma kautta, asennamme, säädämme ja testaamme pyörät, ennen kuin lähetämme valitsemasi pyörän suoraan kotiovellesi! Maastopyörät eivät ole mikään poikkeus, vaan annamme rakkautta ja aikaa sille, että maastopyöräsi toimii moitteetta, ennen kuin lähetämme sen sinulle. Ymmärrämme, että haluat päästä ajamaan uudella pyörälläsi mahdollisimman pian!

Maastopyörä