Filter
Sortera
Näytetään 258 tuotetta

Maastopyörä- edullinen MTB netistä

Täältä löydät suuren valikoiman maastopyöriä maailman suurimmilta toimittajilta kuten Ibis, Merida, Cube, Nishiki, Crescent, Bianchi ja monelta muulta. Maastopyöriä löytyy kaikille - halvemmista nuortenpyöristä kalliimpiin kilpapyöriin, alumiinirunkoja ja hiilikuiturunkoja, 26", 27.5" ja 29" malleja. 

Maastopyörä on suomen yleisimpiä pyörämalleja. Niitä käyttävät niin lapset, aikuiset jotka pyöräilevät metsässä, aikuiset jotka pyöräilevät töitin, ja ne jotka haluavat kestävän ja hienon pyörän kaupunkiin - kyllä, lähes kaikki! 

Mitä erikoista on maastopyörässä? 

Maatopyörä joka lyhennetään MTB (moutainbike) on alkujaan polkypyörä jota käytetään metsässä - vuorella (siitä nimi mountainbike). Näissä pyörissä on aina ollu 26" renkaat, mutta tänä päivänä 27.5" ja 29" ovat ne tavallisimmat kiekkokoot. Tänäpäivänä käyttöalue on huomattavasti isompi, ja tästä syystä maastopyörä on hieno ja mukava allround pyörä sinulle joka haluat ajaa pyörällä vähän kaikkialla. 

Halvat maastopyöriä ja luxus maastopyörät?

Cykelkraftilta löydät erityisen laajan valikoiman maastopyöriä. Meillä on edullisia maastopyöriä sinulle joka haluat aloittaa maastopyörä harrastuksen (tai lapsille jotka haluavat viileän pyörän kouluun), ja meiltä löytyy myös luxusmallit esim. merkiltä Ibis jotka ovat käsintehtyjä maastopyöriä USA:sta. Päällimäiset erot halvemman ja kalliimman maastopyörän välillä on:

  • Halvemmalla maastopyörällä on usein painavampi ja joustavampi runko. 
  • Halvemmalla maastopyörällä on usein yksinkertaisemmat vaihteet jotka toimivat erinomaisesti hieman helpompaan maastoon, mutta niistä puuttuu tarkkuus ja keveys kun aletaan puhua kovemmasta ajamisesta. 
  • Halvemmassa maastopyörässä on usein yksinkertaisempi etuhaarukka, mikä ei anna yhtä hyvää tunnetta pyörälle silloin kun ajat vaativammassa maastossa, se saataa myöskin "varastaa" osan polkimille siirtämästäsi voimasta, minkä kuuluisi mennä takarenkaalle.
  • Halvempi maastopyörä painaa yleensä jonkinverran enemmän kuin kalliimpi vaihtoehto.

Maastopyörän ostaminen netistä

Kun me Cykelkraftilla myymme pyöriä netin kautta, asennamme, säädämme ja testaamme pyörät ennenkuin - toimituskuluitta - lähetämme pyörän suoraan kotiovellesi! Maastopyörät eivät ole mikään poikkeus, vaan annamme rakkautta ja aikaa jotta maastopyöräsi toimii moitteetta ennenkuin lähetämme sen sinulle. Sinä haluat tietenkin päästä ajamaan uudella pyörälläsi välittömästi!

MTB