SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1032 tuotetta

Täältä löydät laajan valikoiman maastopyöriä tunnetuimmilta valmistajilta kuten Scott ja Trek.

Maastopyörät jokaiseen makuun

Cykelkraft.fi-verkkokaupasta löydät suuren valikoiman maastopyöriä tunnetuimmilta merkeiltä kuten Scott, Trek sekä monelta muulta valmistajalta. Valikoimasta löytyy jotain jokaiselle – halvemmista nuortenpyöristä kalliimpiin kilpapyöriin, alumiinirunkoja ja hiilikuiturunkoja, 26", 27.5" ja 29" -malleja. 

Maastopyörä on Suomen yleisimpiä pyörämalleja. Niitä käyttävät niin maastossa pyöräilevät lapset kuin aikuiset, töihin pyöräilevät henkilöt sekä he, jotka haluavat kestävän ja hienon pyörän kaupunkiin – kyllä, lähes kaikki!

Mitä erikoista näissä pyörissä on? 

Maastopyörä tai tuttavallisesti MTB (mountain bike) on alkujaan polkupyörä, joka on tarkoitettu pyöräilyyn maastossa tai vuorella (siitä nimi mountain bike). Näissä pyörissä on aina ollut 26"-renkaat, mutta tänä päivänä 27.5" ja 29" ovat tavallisimmat kiekkokoot. Nykyään käyttöalue on huomattavasti isompi, ja tästä syystä maastopyörä on kätevä ja tyylikäs allround-pyörä sinulle, joka haluat ajaa pyörällä monipuolisesti.

Minkä hintaisen pyörän ostan?

Cykelkraftilta löydät laajan pyörävalikoiman. Meillä on edullisia malleja sinulle, joka haluat aloittaa pyöräilyharrastuksen (tai lapsille, jotka haluavat coolin pyörän kouluun).

Keskeisimmät erot edullisen ja kalliimman maastopyörän välillä ovat:

  • Edullisemmassa pyörässä on usein painavampi ja joustavampi runko. 
  • Edullisemmassa mallissa on usein yksinkertaisemmat vaihteet, jotka toimivat erinomaisesti hieman helpommassa maastossa, mutta niistä puuttuu tarkkuus ja keveys, kun aletaan puhua kovemmasta ajamisesta. 
  • Edullisemmassa menopelissä on usein yksinkertaisempi etuhaarukka, mikä ei anna yhtä hyvää kontaktia pyörän kanssa, kun ajat vaativammassa maastossa. Se saattaa myöskin "varastaa" osan polkimille siirtämästäsi voimasta, minkä kuuluisi mennä takarenkaalle.
  • Edullisempi pyörä painaa usein jonkin verran enemmän kuin kalliimpi vaihtoehto.

Maastopyörän ostaminen netistä

Myydessämme pyöriä verkkokauppamme kautta, asennamme, säädämme ja testaamme pyörät, ennen kuin lähetämme valitsemasi pyörän suoraan kotiovellesi! Maastopyörät eivät ole mikään poikkeus, vaan annamme rakkautta ja aikaa sille, että tilaamasi pyörä toimii moitteetta, ennen kuin lähetämme sen sinulle. Ymmärrämme, että haluat päästä ajamaan uudella pyörälläsi mahdollisimman pian!

Maastopyörä