Filter
Sortera
Näytetään 3681 tuotetta

Pyöräilyvaatteet netistä

Kunnon pyöräilyvaatteet on paras ja helpoin tapa tehdä pyöräilystä mahsollisimman hauskaa ja mukavaa. Pyöräilyvaatteet on valmistettu erityisesti pyöräilyä silmällä pitäen Pyörräillessäsi, istuma-asentosi on normaalista poikkeava, ja tulet mahdollisesti istumaan pyöräsi satulan päällä pitkiäkin aikoja,mikä aiheuttaa vaatteille erityisiä vaatimuksia ( esimerkiksi kunnolliset taskut missä voit kuljettaa rittävästi lisäenergiaa, ja esimerkiksi sadetakin.). Cykelkraft.fi stä löydät pyöräilyvaatteita tunnetuilta merkeiltä kuten Bontrager, 8848 Altitude, Endura, Mavic, Assos, Pearl Izumi, BBB, Shimano, GripGrab, Oakley, SockGuy, Fox, ja monelta muulta merkiltä. Me tarjoamme edulliset hinnat ja erikoisen laajan valikoiman - jotta sinä voisit löytää helpoiten juuri sinulle, kehollesi ja sinun makuun sopivat pyörälyvaatteet.

Edulliset pyöräilyvaatteet?

stä löydät pyöräilyvaatteita kaikista hintaluokista, edullisemmasta pyöräilytakista mikäk toimii erinomaisesti työmatkapyöräilyyn, aina markkinoiden kalleimpiin pyöräilyhousuihin mitkä on erityisesti valmistettu ammattipyöräilijöille. Fiksujen filttereiden avulla ja selkeiden tuoetietojen ansiosta olemme vakuuttuneita siitä että tulet löytämään helposti ja vaivattomasti juuri sinulle oikeat pyöräilyvaatteet - riippumatta siitä, oletko etsimässä kaikkein parhaita high end tuotteita tai edullisempia tuotteita aina edulliseen hintaan.

Pyöräilykypärät

En Pyöräilykypärän tulee suojata päätä onnettomuuden sattuessa, istua mukavasti ja pitää pää viileänä eikä olla kevyt. Kypärää pitää pystyä säätämään helposti ja sen tulee tottakai, näyttää hyvältä. Meiltä löydät laajan valikoiman pyöräilykypäriä ihan jokaiselle.

Pyöräilypaidat

Kunnon pyöräilypaidassa tulee olla isot taskut selässä, mihin voit laittaa esim. lompakon,kännykän,energiapatukoita,banaaneja yms. Istuvuus on usein napakka, mikä tekee sn että paita ei ala lepattamaan tuulessa. Pyöräilypaidat on tehty nopeasti kuivuvasta materiaalista mikä siirtää kosteutta pois iholta ja täten pitää sinut lämpimämpänä.

Pyöräilyhousut

Pyöräilyhousuja löytyy henkseleillä ja ilman. Pyöräilyhousut joissa on henkselit istuvat parhaiten, eikä ne ala tippumaan vyötärön alapuolelle. Pyöräilyhousuja on saatavilla säämiskällä tai ilman. Viileämmällä kelillä tarvitset pitkät pyöräilyhousut, polvenlämmittimet tai jalanlämmittimet..

Pyöräilytakit ja pyöräilyliivit.

Oikein hyvä pyöräilytakkion helppo tapa pitää itsensä lämpimänä hieman viileämpinä päivinä. Mikäli sinulla on tuulenpitävä takki ja pitkähihainen pyöräilypaita, pärjäät hyvin jopa vain parissa plus asteessa. Tuulitakki kestää usein jopa pienen sadekuuron.

Pyöräilyhanskat

Sinun tulisi aina käyttää pyöräilyhanskoja pyöräillessäsi. Mikäli satut kaatumaan suojaavat hyvät hanskat käsiä erittäin hyvin. Pyöräilyhanskoissa on myös usein pehmuste mikä auttaa estämään käsien puutumista pidemmillä pyörälenkeillä. Pyöräilyhanskoja on olemassa lyhyitä ja pitkiä malleja.

Pyöräilykengät

Oikeat href="/cykelklader/cykelskor">pyöräilykengät eivät ole pelkät kengät jotka on tehty pyörällä treenaamiseen, vaan useimmiten ne myös kiinnittyvät polkimeen klipsi systeemillä, mikä tarkoittaa sitä että tulet saamaan paljon enemmän irti treenistäsi. Me suosittelemme käyttämään pyöräilykenkiä aina kun treenaat tai olet kisaamassa.