SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 148 tuotetta

Pyörän puhtaanapito lisää pyörän ikää huomattavasti. Huuhtele pyöräsi vähintään kerran viikossa ja pese pyöräsi kunnolla vähintään kaksi kertaa vuodessa. Talvella kaupunkipyöräilijän kannattaa huuhdella vähintään pyörän ketju jotta suola ei pääse ruostuttamaan ketjua ja rattaita. Meiltä löydät laajan valikoiman pyörän pesuun ja huoltamiseen liittyviä tuotteita.

Polkupyörän pesu ja pyöränhuolto

Jotta voisit lisätä pyöräsi käyttöikää on tärkeää että pidät huolta pyörästäsi. Tärkein näistä on pyöränpesu. Rankan pyörälenkin jälkeen on hyvä puhdistaa pyörä, mutta tarkempi pyöränpesu tulisi tehdä vähintään pari kertaa vuodessa. Etenkin talvella kaupunkipyöräilijän tulisi vähintään huuhdella suola pois pyörän ketjusta. Pyöränhuolto tarvikkeet eivät ole vain hyviä pyörällesi, vaan se tekee pyöräilystä myös huomattavasti hauskempaa kun pyörä on puhdas ja se näyttää tosi hyvältä. Täältä löydät laajan valikoiman pesuharjoja, kiilloitusliinoja, ketjupesureita ja useita erilaisia pesuaineita. Meiltä löydät myös pesusetit eri kokoisina sinulle joka haluat saada hyvät peruspesuaineet ja tarvikkeet kerralla kotiin. 

Meiltä löydät pyöränpesutarvikkeet ja pyörän huoltoon tarvittavat tuotteet ja pesuaineet tunnetuilta merkeiltä kuten Muc-Off, Weldtite, Shimano, BBB, Park Tool, PRO, Cyclys Tools ja PDW.