SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 33 tuotetta

Pyöräilyvaatteet netistä

Kunnon pyöräilyvaatteet on paras ja helpoin tapa tehdä pyöräilystä mahdollisimman hauskaa ja mukavaa. Pyöräilyvaatteet on valmistettu erityisesti pyöräilyä silmällä pitäen. Pyöräillessäsi istuma-asentosi on normaalista poikkeava ja istut pyöränsatulan päällä pitkiäkin aikoja, mikä aiheuttaa vaatteille erityisiä vaatimuksia ( esimerkiksi kunnolliset taskut missä voit kuljettaa riittävästi lisäenergiaa tai esimerkiksi sadetakin). Cykelkraft.fi-verkkokaupasta löydät pyöräilyvaatteita tunnetuilta merkeiltä kuten Bontrager, 8848 Altitude, Endura, Mavic, Assos, Pearl Izumi, BBB, Shimano, GripGrab, Oakley, SockGuy, Fox, ja monelta muulta. Me tarjoamme edulliset hinnat ja laajan valikoiman, jotta sinä löydät helpoiten juuri sinun vartalollesi ja makuusi sopivat pyöräilyvaatteet.

Edulliset pyöräilyvaatteet

Meiltä löydät pyöräilyvaatteita kaikista hintaluokista, edullisemmasta pyöräilytakista,joka toimii erinomaisesti työmatkapyöräilyyn, aina markkinoiden kalleimpiin pyöräilyhousuihin ammattipyöräilijöille. Fiksujen hakutoimintojen ja selkeiden tuotetietojen ansiosta olemme vakuuttuneita siitä, että tulet löytämään helposti ja vaivattomasti juuri sinulle sopivat pyöräilyvaatteet riippumatta siitä, oletko etsimässä kaikkein parhaita high end -tuotteita tai edullisempia tuotteita.

Pyöräilykypärät

Pyöräilykypärän tulee suojata päätä onnettomuuden sattuessa, istua mukavasti ja pitää pää viileänä sekä olla kevyt. Kypärää pitää pystyä säätämään helposti ja sen tulee tottakai näyttää myös hyvältä. Meiltä löydät laajan valikoiman pyöräilykypäriä ihan jokaiselle.

Pyöräilypaidat

Kunnon pyöräilypaidassa tulee olla isot taskut selässä, johon voit laittaa esim. lompakon, kännykän, energiapatukoita, banaaneja yms. Istuvuus on usein napakka, mikä tekee sen, että paita ei ala lepattamaan tuulessa. Pyöräilypaidat on tehty nopeasti kuivuvasta materiaalista mikä siirtää kosteutta pois iholta ja pitää sinut lämpimämpänä.

Pyöräilyhousut

Pyöräilyhousuja löytyy henkseleillä ja ilman. Pyöräilyhousut, joissa on henkselit istuvat parhaiten, eivätkä ne putoa vyötärön alapuolelle. Pyöräilyhousuja on saatavilla säämiskällä tai ilman. Viileämmällä kelillä tarvitset pitkät pyöräilyhousut, polvenlämmittimet tai jalanlämmittimet.

Pyöräilytakit ja pyöräilyliivit

Oikein hyvä pyöräilytakki on helppo tapa pitää itsensä lämpimänä hieman viileämpinä päivinä. Mikäli sinulla on tuulenpitävä takki ja pitkähihainen pyöräilypaita, pärjäät hyvin jopa vain parissa plus asteessa. Tuulitakki kestää usein jopa pienen sadekuuron.

Pyöräilyhanskat

Sinun tulisi aina käyttää pyöräilyhanskoja pyöräillessäsi. Mikäli satut kaatumaan suojaavat hyvät hanskat käsiä erittäin hyvin. Pyöräilyhanskoissa on myös usein pehmuste mikä auttaa estämään käsien puutumista pidemmillä pyörälenkeillä. Pyöräilyhanskoja on olemassa lyhyitä ja pitkiä malleja.

Pyöräilykengät

Oikeat pyöräilykengät eivät ole pelkät kengät, jotka on tehty pyörällä treenaamiseen, vaan useimmiten ne myös kiinnittyvät polkimeen klipsisysteemillä, mikä tarkoittaa sitä, että tulet saamaan paljon enemmän irti treenistäsi. Me suosittelemme käyttämään pyöräilykenkiä aina kun treenaat tai olet kisaamassa.