SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 354 tuotetta

Pyörälaukut asennetaan tavallisesti pyörän tavaratelineen päälle tai sivuille. Pyörälaukun avulla voit helposti sijoittaa kuormasi tavaratelineelle sekä varmistaa että se ei putoa matkan aikana. Tämä on täydellinen valinta sinulle joka pyöräilet pidempiä matkoja sekä haluat päästä helposti ja nopeasti käsiksi tavaroihisi. Pyörälaukku on myös täydellinen ratkaisu kaikille jotka haluavat välttää reppua pyöräillessä. Täältä löydät kaikki valikoimamme pyörälaukut tunnetuilta merkeiltä kuten Bontrager, Syncros, BBB, PRO, Kross ynnä muilta. Meiltä löytyy sekä pieniä että suuria pyörälaukkuja - joten poimi vain parhaat päältä.

Pyörälaukut tavaratelineelle

Pyörälaukut ovat joustavia laukkuja jotka voit kiinnittää pikakiinnikkeellä tavaratelineelle. Sinä joka usein kannat enemmän tavaraa mukanasi kun pyöräilet on pyörälaukku ihanteellinen. Oletko lähdössä pyöräilylomalle? Silloin voit maksimoida pyörässä olevan tilantarpeesi sivulaukuilla. Cykelkraft.fi:stä löydät pyörälaukkuja joihin mahtuu 2.8-2x35 litraa.

Eri tyyppiset pyörälaukut

Meiltä löytyy paljon erilaisia pyörälaukkuja monessa eri koossa ja moneen tarkoitukseen. Meiltä löytyy pyörälaukut niin etutarakalle kuin takatarakallekkin, kuin myös laukkuja jotka on suunniteltu erityisesti jollekkin tietylle pyörämallille. Täältä lödät pyörälaukut jotka voit kiinnittää joko tavaratelineen sivuille tai päälle. Mikäli tarvitset paljon tilaa, löytyy meiltä niin sanottuja tuplalaukkuja jotka voit kiinniittää tavaratelineen molemmin puolin. Silloin kun pyörälaukku ei ole kiinnitettynä tavaratelineeseen, löytyy siitä usein olkahihna, kantokahva tai selkärepun remmit jotta voisit helposti kantaa sitä mukanasi. 

Meiltä löydät pyörälaukut tunnetuilta merkeiltä kuten Ortlieb, Basil, Topeak, Cavo, Spectra, Bontrager, Skeppshult ja XLC.