SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 32 tuotetta

Täältä löydät polkupyörän takavaihtajan korvakkeet. Takavaihtajankorvakkeen tehtävä on suojella runkoa ja takavaihtajaa mikäli tämä osa pyörästä saa kovan iskun. Tämä tarkoittaa että takavaihtajan korvakkeet ovat ns. kulutustavaraa koska ne on "tehty rikkoutumaan" sen sijaan että runko tai takavaihtaja rikkoutuisi. Mikäli takavaihtajasi saa iskun, takavaihtajan korvake joko taipuu tai katkeaa. Mikäli se vain taipuu, ei vaihteet tule toimimaan halutulla tavalla. Korvaketta voi yrittää varovasti taivuttaa takaisin paikoilleen, mutta se saattaa katketa toimenpiteen aikana tai hiukan myöhemmin, koska korvake on jo vaurioitunut. Mikäli takavaihtaja saa iskun tulee korvake vaihtaa joko ennemmin tai myöhemmin. Tästä syystä on aina hyvä olla takavaihtajan korvake varalla. Täältä löydät edullisia takavaihtajankorvakkeita, joista osa maksaa alle kympin, aina kalliimpiin takavaihtajan korvakkeisiin. Joskus takavaihtajan korvaketta saatetaan kutsua myös nimellä vaihtajankorvake. Meiltä löydät takavaihtajan korvakkeita tunnteuilta merkeiltä kuten Wheels Manufacturing, Cube, Crescent, Nishiki, Trek, Niner, Drössiger, Salsa Cycles, Ibis, ja monelta muulta.

Polkupyörän takavaihtajan korvake

Täältä löydät polkupyörän takavaihtajan korvakkeet. Takavaihtajankorvakkeen tehtävä on suojella runkoa ja takavaihtajaa mikäli tämä osa pyörästä saa kovan iskun. Tämä tarkoittaa että takavaihtajan korvakkeet ovat ns. kulutustavaraa koska ne on "tehty rikkoutumaan" sen sijaan että runko tai takavaihtaja rikkoutuisi. Mikäli takavaihtajasi saa iskun, takavaihtajan korvake joko taipuu tai katkeaa. Mikäli se vain taipuu, ei vaihteet tule toimimaan halutulla tavalla. Korvaketta voi yrittää varovasti taivuttaa takaisin paikoilleen, mutta se saattaa katketa toimenpiteen aikana tai hiukan myöhemmin, koska korvake on jo vaurioitunut. Mikäli takavaihtaja saa iskun tulee korvake vaihtaa joko ennemmin tai myöhemmin. Tästä syystä on aina hyvä olla takavaihtajan korvake varalla. Täältä löydät edullisia takavaihtajankorvakkeita, joista osa maksaa alle kympin, aina kalliimpiin takavaihtajan korvakkeisiin. Joskus takavaihtajan korvaketta saatetaan kutsua myös nimellä vaihtajankorvake

Meiltä löydät takavaihtajan korvakkeita tunnteuilta merkeiltä kuten Wheels Manufacturing, Cube, Crescent, Nishiki, Trek, Niner, Drössiger, Salsa Cycles, Ibis, ja monelta muulta.