SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 3 tuotetta

Dirt & Street pyörät ovat erikoisversioita maastopyöristä. Dirt pyörissä on erittäin matalat rungot, erityisen leveä eturenkaat, kevyt välitys, ja jopa yksivaihteisina (yksivaihteisia ilman jalkajarrua).
Satula on pieni ja matalalla. Tämä erikoinen mittasuhde on tehty sen vuoksi, että pyörät ovat suunniteltu käytettäväksi esteradalla, missä tarvitaan erityisen hyvää otetta pyörän ohjaukseen ja tasapainoon. Pyöräilijä tarvitsee leveän eturenkaan ja voimakkaat jarrut tasapainotellakseen, kun pyörä valmistautuu hyppäämään tai kääntymään eri suuntaan nopeasti ohittaakseen esteen.

Dirt-MTB ja Street-MTB

Täältä löydät meidän hienon ja huokean valikoiman Dirt- ja Street maastopyöriä. Nämä maastopyörät ovat täydellinen valinta sinulle joka haluat tehdä pyörällä temppuja ja hyppiä mutta jotka ei ole tarkoitettu pidemmille maastomatkoille. Toisinsanoen Dirt-MTB ja Street-MTBt ovat täydellisiä pyöriä sinulle joka etsit pyörää jolla on todella hauska leikkiä ja tehdä hienoja hyppyjä. 

Dirt- tai trialpyörät joiksi niitä myös kutsutaan ovat erityiinen maastopyöriäilyn muoto. Dirt-pyörissä on erittäin matala runka, erikoisleveä ohjaustanko, kevyt välitys joka on usein single speed (tämä tarkoittaa yksivaihteista pyörää jossa ei ole jalkajarruja). Satula on pieni ja on erittäin matalalla. Tämä erikoisen rakenteen ansiosta pyöriä voi käyttää erilaisilla esteradoilla missä pyöräilijöillä tulee olla erityisen tarkkaavaisia pyörän tasapainon suhteen. Pyöräilijä tarvitsee erikoisleveän ohjaustangon ja vahvat jarrut jotta hän voi tasapainoilla pyörällä ennen hyppyä tai kääntää pyörä toiseen suuntaan ilmassa, kiihdyttää nopeasti seuraavaan hyppyyn tai vastaavaan. 

Mikäli tarvitset apua voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelmitse.