SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 20 tuotetta

Täältä löydät 12 "-lasten polkupyörät, eli toisin sanoen polkupyörät, jossa on 12"tuuman pyörät. Tämä pyörän koko soveltuu pyöräilijöille, jotka ovat pituudeltaan 90-105 cm: n (n. 3-5v). Poikkeusten varalta voit käyttää ilmaista koko-opastamme löytääksesi lapsellesi juuri oikean kokoisen pyörän!

Lasten turvallisuus on etusijalla, ja sen vuoksi myymme Cykelkraftissa 12"-lasten polkupyöriä ainoastaan tunnetuilta laatumerkeiltä. Tarjoamme sekä potkupyöriä että perinteisiä 12 "-lasten polkupyöriä - apupyörillä tai ilman.

Osta 12" lastenpyörä - lastenpyörät 12" renkailla meiltä

Cykelkraft.fistä löydät laajan valikoiman 12" lastenpyöriä suosituilta merkeiltä. ME myymme ainoastaan korkealaatuisia lastenpyörämerkkejä, juurikin sen takia että haluamme että lapsen pyöräilykokemus olisi paras mahdollinen. 12" lastenpyörät ovat pienin pyöräkoko, toisinsanoen, erittäin sopiva ensimmäiseksi pyöräksi. 12" lastenpyörät joista puuttuu polkimet ja apupyörät kutsutaan tasapainopyöriksi.

Kenelle sopii 12" pyörä?

barncykel

Meillä on mallispecifit pituussuositukset kaikkin pyöriimme. Pituudenvalitsijaan lisäät vain lapsen pituuden ja sivustomme etsii hänelle sopivat pyörämallit. Yleisesti sanottuna 12" pyörä sopii n. 90-105cm pitkälle pyöräilijälle, mikä usein tarkoittaa 3,4 tai 5 vuostiasta lasta.

Poikienpyörä vai tyttöjenpyörä?

Poikein- ja tyttöjen pyörissä ei ole juuri mitään eroa väriä lukuunottamatta. Voitte yhdessä lapsesi kanssa valita minkä tahansa polkupyörän mikä sopii juuri teille.

Osta 12 tuumainen pyörä netistä

Kun olet päättänyt ostaa 12" lastenpyörän meiltä, asennamme pyörän erityisellä tarkkuudella ja toimitamme pyörän kotiovellesi.