SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 313 tuotetta

Mikään ei voita pitkää sunnuntaipyöräilyä maantiepyörällä ystävien seurassa. Meiltä Cykelkraftista löydät todellisia nopeuskoneita, joilla pääset paikasta A paikkaan B ripeästi. Myymme Scottin, Cannondalen, Trekin ja muiden maantiepyöriä.

Maantiepyörä

Niille teistä, jotka rakastavat nopeutta ja jotka pitävät pyöräilystä liikuntamuotona, ei ole parempaa pyörää kuin maantiepyörä. Maantiepyörät ovat todellisia nopeuskoneita, jotka on mukautettu viemään sinut eteenpäin niin nopeasti ja niin pitkälle kuin jalkasi kestävät. Sen geometria on mukautettu minimoimaan ilmanvastus ja sen paino on yleensä pieni, jotta voit liikkua suurilla nopeuksilla mahdollisimman nopeasti. Maantiepyörät menestyvät parhaiten asfaltilla, mutta voivat tietysti käsitellä tien poikki kulkevia sorapintoja. Maantiepyörällä pyöräily on hyvä niin monella eri tavalla, olitpa vain harjoittelemassa vähän liikuntaa tai kilpailemassa. Mikään ei voita vapauden tunnetta, jonka tunnet, kun lakaiset eteenpäin maastopyörälläsi samalla kun tunnet kuinka syke nousee ja keho toimii. Maantiepyöräily on selkeästi parhaimmassa muodossaan pyöräilyiloa.

Mikä on ominaista maantiepyörälle?

Maantiepyörä erottuu muista pyöristä ehkä eniten sen ohjaustangosta ja kapeista renkaista. Pukinsarvi/alaspäin käyristyvän ohjaustangon avulla voit pyöräilijänä vaihtaa asentoasi enemmän, koska voit tarttua ohjaustangon ylä- tai alapuolelle. Alempi pito antaa eteenpäin suuntautuvan ajotyylin ja vähentää siten ilmanvastusta, mikä auttaa sinua nousemaan suuremmille nopeuksille. Polkupyörän renkaat ovat yleensä enintään 23–25 mm leveitä, ja niissä ei useinkaan ole lainkaan rengaskuviota, kaikki vierintävastuksen minimoimiseksi. Maantiepyörissä on usein myös huomattavasti vähemmän pinnoja kuin esimerkiksi maastopyörissä ja hybridipyörissä. Syynä tähän on se, että maantiepyörän ei tarvitse olla yhtä kestävä kuin MTB: t ja hybridit. Lisäksi sinä, joka olet aiemmin pyöräillyt maantiepyörää, tiedät, että jokainen gramma, joka voidaan poistaa maantiepyörästäsi, on voitto, vaikka se olisi vain muutaman vähemmän pinnoja.

Osta maantiepyörä verkossa

Meiltä Cykelkraftilta löydät laajan valikoiman maantiepyöriä todella hyvillä hinnoilla. Meillä on maantiepyöriä kaikissa hintaluokissa, joten sinulla on mahdollisuus valita kaikesta yksinkertaisemmista malleista Tour de France -malleihin sopiviin. Meiltä löytyvät maantiepyörät ovat joko hiilikuitua tai alumiinia ja niitä on saatavana sekä naisten että miesten malleina. Naisten malleissa on matalampi askel ja lyhyempi etäisyys ohjaustankoon. Maantiepyöriemme joukosta löydät esimerkiksi näitä merkkejä:

  • Merida
  • Trek
  • Scott