SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 45 tuotetta

Täältä löydät 26 "lasten polkupyörät. Nämä pyörät sopivat pyöräilijöille, jotka ovat 140-160 cm pitkiä (n. 10-14v). Poikkeusten varalta voit käyttää meidän ilmaista koko-opasta löytääksesi lapsellesi juuri oikean kokoisen pyörän!

26 " rengaskoko ei soveltuu ja käytetään myös aikuisten polkupyörissä. Täältä löydät kuitenkin vain ne polkupyörät, jotka soveltuvat lapsille ja junioreille.

Lasten turvallisuus on etusijalla, ja sen vuoksi myymme Cykelkraftissa 26"-lasten polkupyöriä ainoastaan tunnetuilta laatumerkeiltä.

Osta 26" lastenpyörä - 26" lastenpyörät Cykelkraft.fi

Cykelkraftilta löydät laajan valikoiman 26" lastenpyöriä tunnetuilta pyörämerkeiltä. 26" pyörä alkaa lähennellä aikuistenpyörää, joten tästä kategoriasta löytyy mistä valita. Tästä kategoriasta löydät robusteja maastopyöräntapaisia lastenpyöriä jousitetulla etuhaarukalla, joissa on ns. ulkoiset vaihteet, kuin myös klassisia 3 vaihteisia lastenpyöriä ja kaikkea siltä väliltä. Lapset ovat edelleen suurin käyttäjäkunta 26" pyörissä, ja tästä syystä myymme lastenpyöriä vain korkealaatuisilta merkeitlä - jotta voimme taata sen että lapsilla on mahdollisimman hauskaa pyöräillessä. 

Lastenpyörät lapsille

Me myymme lastenpyöriä lapsille. Tämä tarkoittaa sitä että jarrukahvat, jousitetut etuhaarukat ja muut komponentit on valittu erityisesti lapsille. Halvemmilla merkeillä saatta lastenpyörässä olla aikuisten pyöriin sopivat komponentit, ja nämä ovat raskaampia ja turvattomia.

Kenelle 24" pyörä soveltuu?

 

Meillä on mallispecifit pituussuositukset kaikkin pyöriimme. Pituudenvalitsijaan lisäät vain lapsen pituuden ja sivustomme etsii hänelle sopivat pyörämallit.
Yleisesti sanottuna 12" pyörä sopii n. 140-160cm pitkälle pyöräilijälle, mikä usein tarkoittaa 10,11,12,13 tai 14 vuotiasta lasta.

Poikien- vai tyttöjen pyörä?


Poikein- ja tyttöjen pyörissä ei ole juuri mitään eroa väriä lukuunottamatta.
Voitte yhdessä lapsesi kanssa valita minkä tahansa polkupyörän mikä sopii juuri teille.