SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 57 tuotetta

Täältä löydät klassiset lasten polkupyörät tunnetuilta laatumerkeiltä. Kutsumme Klassisiksi Lasten polkupyöriksi malleja, joissa on tärkeimmät osat: kiva runko, yksinkertaiset vaihteet tai vaihteettomat, lokasuojat ja muita tarvikkeita. Täältä et löydä kaikista monipuolisimpia pyöriä vaimennetulla etuhaarukalla ja lukuisilla vaihteilla.

Helpoin tapa löytää oikea malli lapsellesi on käyttää koko-opastamme - täytät vain lapsesi pituuden, niin järjestelmä hakee pyörät, jotka sopivat parhaiten lapsellesi!

Osta klassinen lastenpyörä ajattomalla muotoilulla Cykelkraftilta

Cykelkraftilta löydät laajan valikoiman lastenpyöriä. Tälle sivulle olemme keränneet eri lastenpyöriä joilla on klassinen tyyli, kestävät ja kauniit lastenpyörät joilla on pyöräilty jo vuosikymmeniä. 

Meillä on klassisia lastenpyöriä kaikille!

Riippumatta siitä oletko pitkä vai lyhyt, poika vai tyttö, olet hiljattain oppinut pyöräilyn jalon taidon tai olet jo vanha konkari, löydät itsellesi sopivan lastenpyörän osoitteesta cykelkraft.fi 

Työskentelemme ainoastaan hyvin tunnettujen laatumerkkien kanssa. Näin voit olla varma että meiltä ostamasi lastenpyörä on korkealaatuinen, ja että se on todella valmistettu lapsille, eikä se ole vain aikuisten pyörä pienemmässä koossa.