Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Täältä löydät cruiser pyörät tunnetuilta merkeiltä. Cruiser pyörä eroaa tavallisista lastenpyöristä sillä että niissä on paljon isommat renkaat, ja tietenkin uniikki ulkonäkö erikoisine runkoineen. Cruiserit ovat usein värikkäitä ja hauskoja pyöriä joka antaa lapselle paljon hyviä pyöräilykokemuksia

Osta cruiserpyörä lapselle

Haluatko uniikin ja mukavan pyörän lapsellesi millä he voivat "cruisailla" ympäriinsä? Silloin on cruiser pyörä täydellinen vaihtoehto! Cruiser pyörät eroavat paljon muista pyöristä niiden omalaatuisella designilla ja isoilla renkailla, pystyllä ajoasennolla, erikoisella rungolla ja leveällä satulalla. Pyörissä on usein myös hauskat ja kirjavat värit joita lapset rakastavat. Ne ovat mukavia ja vakaita pyöriä jotka ovat samalla hauskoja ja turvallisia pyöräillä.

Meidän cruiserpyörä valikoimamme lapsille

Meiltä löydät 16" aina 24" pyöriä lapsellesi. Pyörät jotka löydät meiltä on valmistettu pääosin alumiinista tai teräksestä ja niissä on jäykkä etuhaarukka. Meillä on cruiserpyöriä 1 vaihteisesta 8 vaihteisiin. Meillä on cruisereita useissa eri väreissä kuten musta, harmaa, valkoinen, sininen vihreä ja punainen.