SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 91 tuotetta

Täältä löydät valikoiman kilpa -ohjaustankoja kaikenlaisille kilpa- ja maantiepyörille. Meillä on kilpa -ohjaustankoja sekä hiilikuidusta että alumiinista eri malleina ja kokoina.

Maantiepyörän ohjaustanko

Mikäli pyöräilet maantiepyörällä, tarvitset maantiepyörän ohjaustangon. Onko edellinen ohjaustankosi mennyt rikki, vai onko vain aika päivittää uuteen ohjaustankoon, silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Maantiepyörän ohjaustanko antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa käsien asentoa ohjaustangolla mikä tarkoittaa myös eri istumaasentoja satulassa ja voit venyttää selkääsi pidemmillä matkoilla. Mutta maantiepyörän ohjaustangolla on tarkoitus päästä mahdollisimman matalaan ja aerodynaamiseen asentoon. Kun ostat uuden ohjaustangon maantiepyörääsi, tulet arvostamaan myös uutta ja puhdasta tankonauhaa. Tankonauha pyöritetään ohjaustangon ympärille jotta saisit paremman pidon ohjaustangosta, ja hieman pehmeämmän pyörälenkin käsillesi,  samalla kun pyöräsi näyttää lähes uudelta, tai ainakin freesimältä. 

Meiltä löytyy maantiepyörän ohjaustankoja hyvin tunnetuilta merkeiltä kuten Deda, Zipp, PRO, Bontrager, Dimension, Salsa Cycles, FSA, BBB, Thomson, Ritchey ja All-City.