SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 249 tuotetta

Otsa polkupyörän satulatolppa

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia satulatolppia polkupyörääsi eri pituuksissa ja paksuuksissa. Meiltä löytyy satulatolppia kaikentyyppisiin polkupyöriin. Suurin osa etsii satulatolppaa maastopyörään ja hybridipyörään. Meiltä löydät eri tyyppiset satulatolpat, kuten jousitetut satulatolpat ja  säädettävät satulatolpat. Satulatolpan materiaali vaihtelee, mutta yleisimmät ovat alumiini-. teräs-, ja hiilikuituiset satulatolpat. 

Meiltä löydät satulatolpat hyvin tunnetuilta merkeiltä kuten 

Här hittar du en mängd olika sadelstolpar till cykel i olika längder och diametrar. Vi har sadelstolpar till alla typer av cyklar men de som flest letar efter är bland annat sadelstolpe till mtb och hybridcyklar. Vi har dessutom olika typer av sadelstolpar som dämpade sadelstolpar och justerbara sadelstolpar. Materialet på sadelstolpar kan variera men vanligast är aluminium-, stål- och kolfiberstolpar Thomson, BBB, Truvativ, New Ultimate, Pro, Deda, Race Face ja monelta muulta.

Satlatolpan asennus

Riippumatta minkälaisen satulatolpan valitset, tulet tarvitsemaan satulatolpankiristimen ja mahdollisesti satulatolpan shimmejä. Mikäli satulatolppa tai runkomateriaali on hiilikuitua, tarvitset myös asennusrasvaa tai hiilikuituosien asennuspastaa silloin kun asennat satulatolpan polkupyörääsi.