SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 239 tuotetta

Täältä löydät satulatolpat kaiken tyyppisille pyörille, sekä myös varaosat satulatolpille. Meillä on hiilikuitu, alumiini tai teräs satulatolppia, ja teemme yhteistyötä vain hyvin tunnettujen merkkien kanssa, kuten Thompson, BBB, Truvative, New Ultimate, PRO, Deda, Race Face, FSA ja Zipp.

Osta polkupyörän satulatolppa

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia satulatolppia polkupyörääsi eri pituuksissa ja paksuuksissa. Meiltä löytyy satulatolppia kaikentyyppisiin polkupyöriin. Suurin osa etsii satulatolppaa maastopyörään ja hybridipyörään. Meiltä löydät eri tyyppiset satulatolpat, kuten jousitetut satulatolpat ja  säädettävät satulatolpat. Satulatolpan materiaali vaihtelee, mutta yleisimmät ovat alumiini-. teräs-, ja hiilikuituiset satulatolpat. 

Satulatolpan asennus

Riippumatta minkälaisen satulatolpan valitset, tulet tarvitsemaan satulatolpankiristimen ja mahdollisesti satulatolpan shimmejä. Mikäli satulatolppa tai runkomateriaali on hiilikuitua, tarvitset myös asennusrasvaa tai hiilikuituosien asennuspastaa silloin kun asennat satulatolpan polkupyörääsi.