SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 516 tuotetta

Täältä löydät laajan valikoiman miesten sähköpyöriä, kaikki mallit on valittu huolella laadun, toimivuuden ja tietysti niiden tarkoituksen mukaan. Etsitpä sitten mukavaa pyörää työmatkaan, jossa on erittäin hyvä poljin painelma, helppokäyttöinen kuljetusväline jokapäiväiseen liikkumiseen tai viihdyttävä menopeli rentouttaviin matkoihin perheen kanssa, löydät etsimäsi laajassa valikoimassamme. Sinun ei todellakaan tulisi hämmentyä siitä, että olemme luokitelleet nämä pyörät miehille, jako luokkiin tuntuu hieman vanhanaikaiselta, ja tietysti naisten on yhtä hyvä käyttää näitä tehokkaita ja hyödyllisiä sähköpyöriä.

Mutta tosiasia pysyy - Sähköpyörä on luotettava ja tehokas kuljetusväline, jonka avulla pääset haluamaasi paikkaan sujuvasti ja viihdyttävästi. Suojaat ympäristöä säästäen samalla rahaa ja aikaa, kun liu'utat eteenpäin ilman kitkaa, hikoilua tai hengästymistä. Luot myös terveellisempiä tapoja, koska toisin kuin monet uskovat, pystyt parantamaan kuntoa uudella sähköpyörällä.

Sähköpyörä Miehet - Helppo löytää oikea sähköpyörä kaikille!

Jos etsit sähköpyörää miehille, pojille tai yksinkertaisesti klassisen tyylikkäitä sähköpyöriä, olet napsauttanut oikeaan paikkaan! Tarjoamme vaikuttavan laajan valikoiman erilaisia ​​sähköpyöriä jokapäiväiseen käyttöön tunnetuilta valmistajilta, kuten EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Mustache, Cannondale, Trek, MADE.

Täältä löydät kaikkea perinteisistä miesten sähköpolkupyöristä, joita kutsutaan myös standardipolkupyöriksi. Ja kuten tavallista, tarjoamme tietysti sekä edulliset hinnat että nopeat toimitukset kotiovellesi, kun ostat meiltä sähköpyörän.

Mikä sähköpyörä miehille? Miehille on paljon erilaisia ​​sähköpyöriä, eikö?

Tietenkin pyörätiellä on sekä maastopyöriä, kilpapyöriä, hybridejä, sorapyöriä ja paljon muuta erityisesti miehille mukautettua! Mutta löydät nämä kaikki helpoimmin oman alakategoriansa joukosta, koska tässä esittelemme pääasiassa hieman klassisempia miesten polkupyöriä!

Edullisia ja ylellisiä

Cykelkraft.fi:stä löydät kaikentyyppisiä sähköpyöriä miehille: aina edullisimmasta ja yksinkertaisimmasta mallista hinnakkaampaan malliin, jossa aikaa on käytetty jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn. Riippumatta siitä, valitsetko halvimman vai kalleimman pyörän, asennamme, säädämme ja testaamme sen ennen kuin lähetämme tuotteen kotiovellesi.

Mitä tarkoitetaan sähköpyörillä ja sähköavusteisilla pyörillä?

On olemassa kahdentyyppisiä sähköpyöriä, joista ns. sähköavusteisia pyöriä myydään eniten Pohjoismaissa. Sähkömoottori auttaa sinua pyöräilemään enintään 25km/h ja se aktivoituu ainoastaan silloin, kun poljet (tämän takia pyörää kutsutaan sähköavusteiseksi polkupyöräksi). Näihin pyöriin ei tarvitse omistaa ajokorttia. Voit tietysti pyöräillä nopeammin ... mutta sinun on tehtävä koko työ itse. Aivan kuten polttomoottori, myös sähkömoottorit vaativat jonkinlaista polttoainetta, jos moottori on sähköpyörän voimanlähde, sähkö on itse polttoainetta ja sen säiliö koostuu akusta. On myös olemassa sähköpyörämalleja, jotka kulkevat nopeammin (jopa 45km/h). Kyseiset pyörät vaativat mopokortin, minkä takia niitä ei myydä Cykelkraftilla. Cykelkraft tarjoaa laajan valikoiman sähköavusteisia pyöriä ja voit olla varma, että järjestelmät tulevat aina tunnetuilta, luotettavilta ja vakiintuneilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza ja SpinTec.