SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 310 tuotetta

Sähkömaastopyörät ovat kuuma trendi Euroopassa! Onko haaveenasi pyöräillä sekä metsässä että maastossa, mutta myös pyöräillä pidempiä matkoja ilman, että voimat ehtyvät? Valitse täältä juuri itsellesi sopiva sähköpyörä!

Täysjousitetulla sähköavusteisella MTB:llä pyöräilet sekä jyrkät ylä- että alamäet. Uuden teknologian ansiosta sähkömaastopyörä on paljon kevyempi kuin aiemmin ja sen komponentit ovat yhtä laadukkaita kuin tavallisissa maastopyörissä. Sähköinen maastopyörä allasi sinun ei tarvitse välittää alustasta – pyörä sopii joka maastoon!

Sähkömaastopyörä – osta MTB moottorilla

Kuinka mahtava fiilis on pyöräillä metsässä ja kiemurtelevilla poluilla maastopyörällä, ja kuinka se voi olla vielä hauskempaa, jos voisit nappia painamalla saada lisäapua mäissä tai paikoissa, joissa et ehdi kiihdyttämään tarpeeksi? Sähkömaastopyörä antaa lisäapua juuri silloin ja siellä missä sitä tarvitset! 

Täältä löydät sähköavusteiset maastopyörät tunnetuilta merkeiltä kuten Scott ja Moustache.

Miksi hankkia sähköavusteinen maastopyörä? 

Miksi ei? Maastopyörä on erittäin mukava pyörä jopa metsän ulkopuolella, mutta kun pyöräilet metsässä, voit ajaa pidempiä lenkkejä, kun tiedät, että voit kytkeä sähköavustuksen päälle väsymyksen iskiessä. Sähköpyörän selässä pääset kevyesti ja mukavasti koiin tai parkkipaikalle, mikäli päivä venähtää pidemmäksi kuin olit ajatellut.