SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 20 tuotetta

Etsitkö oikein todella upeaa sähkömaastopyörää tai työmatkoille sähköhybridiä? Nyt voit lopettaa etsimisen, sillä olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät Moustache bikes sähköpyörät, merkki joka on täysin omisatutunut sähköpyörien valmistukseen. He tietävät että sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto autolle, mutta että niillä on myös erittäin fantastinen pyöräilytuntuma, emmekä voi sanoa muuta kuin että olemme täysin samaa mieltä!

Moustache bikes

Cykelkraftilta löydät markkinoiden ehkä cooleimmat sähköpyörät ranskalaiselta Moustache merkiltä. Erikoinen nimi pyörälle, ehkä, mutta historia tälle on se että vanha mustasch niminen ohjaustanko jota on käytetty kaupunki ja perupyörissä jo kauan sitten, on antanut nimen Moustache pyörille. 

Uniikkia Moustache merkille on se että he valmistavat vain ja ainoastaan sähköpyöriä, ja siksi, kaikki pyörät mitä he valmistavat ovat erittäin läpikäytyjä ja loppuun ajateltuja. Pyörät valmistetaan sähköpyöriksi alusta pitäen, ei siten että tehdään ensin pyörä ja mietitään miten siihen saataisin sähkömoottori. 

 

Moustache merkillä on markkinoiden coolein eMTB!

On ehkä rohkeaa väittää että tietyllä merkillä on markkinoiden hienoimmat pyörät on rohkea veto, mutta kun mietitään hetki sähköavusteisia maastopyöriä, uskallamme väittää että Moustache todella valmistaa hienoimmat sähköpyörät. Ja sanomme näin juurikin siksi että kuten jo aiemmin mainitsimme, ovat heidän sähköpyöränsä loppuun asti ajateltuja ja niiden yksityiskohdat tekevät niistä uniikkeja. 

Akun paikka on usein ongelma sähköavusteisissa maastopyörissä, mutta Moustache on miettinyt tätä yksityiskohtaa erityisen paljon, ja käyttäneet tavallista akkua joka on sovitettu runkoon siten että se saadaan mahdollisimman matalalle ja lähelle kampia. Tämä on tärkeää pyörän ajo-ominaisuuksille, sillä mikäli paino on lähellä ohjaamoa tekee se pyörän ajo-ominaisuuksista epävakaan ja pyörän keulasta raskaan mikä ei ole optimaalista maastopyöräilyyn. 

Laaja valikoima ja uniikki design

valmistaa pyöriä kaiken tyyppiseen pyöräilyyn. Aina perus Lundi nimisestä arkipyörästä aina seikkailupyörään ja hybridipyöristä tyylipuhtaisiin maastomonstereihin. Vaikka Lundi-pyörän design on ehkä hMoustache ieman outo, jopa bauhausmainen, on runko erittäin jäykkä ja vakaa pyöräillä, joten älä anna runkomuotoilun hämätä sinua. Nämä ovat erittäin laadukkaita laatukoneita mitä Moustachen valikoimasta löytyy, ja se on se uniikkeja omassa lajissaan ja loppuunajateltuja sähköpyöriä.

Laadukas Bosch sähköjärjestelmä

Bosch oli ehkä ensimmäisenä markkinoilla kunnollisella ja laadukkaalla sähköpyöräjärjestelmällä, ja juuri siksi Moustache on valinnut pyöriinsä Bosch moottorin ja tiiviin yhteistyön heidän kanssaan. Heiltä löytyy useita eri moottoreita ja järjestelmiä jotka kattavat koko sähköpyörien spektrin, ja siksi Moustache pystyy yhdistämään parhaan ja sopivimman moottorin parhaan ja sopivimman pyörän kanssa.

Moustache bikes

Osta Moustache-pyörä online

Meiltä löydät laajan valikoiman Moustache sähköpyöriä, niin aikuisille kuin lapsillekkin, ja kaikki pyörät on varustettu Bosch sähkömoottorilla. Voit valita vauhtihirmu sähkömaastopyörästä aina työmatkapyöräilyyn tarkoitettuun hybridipyörään.

Mikäli päätät ostaa Moustache pyörän meiltä, asennamme me sen täydellisesti ennen toimitusta kotiovellesi. Toki joudumme irroittamaan polkimet ja kääntämään ohjaustangon ennen pyörän pakkaamista, mutta muuten pyörä on täydellisesti kasattu ja sen kasaaminen ottaa n. 10min.