SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 96 tuotetta

Racerhybridiä voidaan myös kutsua kilpahybridiksi tai pitkänmatkanhybridiksi. Racerhybridi tarjoaa kahden maailman parhaimmat puolet, sitä voi käyttää korkeisiin nopeuksiin sen kevyesti rullaavien pyörien ansiosta, antaen samalla mukavan ja mieluisan istuvuuden.

Racerhybridi muistuttaa kilpapyörää monin tavoin, isoin ero on sen suora ohjaustanko, joka antaa paremman näkyvyyden, mukavemman istuvuuden ja helpottaa myös kaupungin liikenteessä ajamista. Istuinasento ei ole yhtä edistynyt kuin kilpapyörissä, mutta Racerhybrideitä on kehitetty saavuttamaan korkeamman tehokkuuden ja paremman voiman jaon kummallekkin polkimelle.

Racerhybrid on paras valinta halutessasi pyörän soveltuvan moneen tarkoitukseen, kuten työmatkoille, matkailuun ja treenaukseen.

Kilpahybridi - Osta kilpahybridi edullisesti netistä

Oletko kiinnostunut kilpahybridistä? Silloin olet löytänyt oikeaan paikkaan! Cykelkraft.fi stä löydät suuren valikoiman kilpahybridejä tuotemerkeiltä kuten Nishiki ja Merida. Meiltä löydät myös hieman erikoisemmat mallit kuten esimerkiksi kilpahybridejä hiilikuiturungolla, tai kilpahybridi remmivedolla.

Millaista on ostaa kilpahybridi netistä?

Kilpahybridin ostaminen netistä Cykelkraft.fi stä on helppoa. Ei pelkästään sen takia, että saat kotiinkuljetuksen ja lisätarvikkeiden asennuksen. Sivustollamme on lisäksi erinomaiset suodattimet ja mahdollisuus etsiä sopivaa pyörää pituuden perusteella. Olemme tehneet netissä ostamisesta yhtä helppoa kuin se on tavallisessa pyöräkaupassa. Kun olet valitsemassa sinulle sopivaa runkokokoa, löydät helposti ja kätevästi listan yhteensopivista tuotteista.