SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 6 tuotetta

Kaipaatko Batavus -pyörää? Cykelkraft.fi -sivustolta löydät laajan valikoiman Batavus -polkupyöriä edulliseen hintaan - ja tietysti toimitamme polkupyörän kotiisi koottuna, testattuna ja säädettynä!

Viime vuosisadan aikana yhteiskunnat ovat kehittyneet, suhteita on muodostettu ja suuria ideoita on luotu, ja myös hollantilaisen Batavuksen polkupyörät ovat muuttuneet ympäristönsä kanssa. Mutta heidän laatu- ja ammattitaitonsa on säilynyt ennallaan, se on täysin muuttumaton siitä päivästä lähtien, kun ensimmäinen polkupyörä lähti tehtaalta kotiinsa Heerenveenissä ... yli sata vuotta sitten.

Innovatiivinen hollantilainen muotoilu vuodesta 1904

Hollantilainen Batavus perusti Andries Gaastra jo vuonna 1904. Alkuvuosina polkupyörät olivat itse asiassa enemmän tai vähemmän sivutuotteita, koska painopiste oli kelloissa, ompelukoneissa ja pienemmissä maatalouskoneissa. Vasta ensimmäisen maailmansodan jälkeen yritys lähti liikkeelle ja 1950-luvun puolivälissä 33 000 m2: n tehdasrakennus Heerenveen otettiin käyttöön. He astuivat jo 1970 -luvulla Alankomaiden suurimmaksi polkupyörävalmistajaksi ja tuottavimpina vuosina tehtaalla työskenteli yli 700 ihmistä, ja heidän vuosituotantonsa oli noin 250 000 polkupyörää ja 70 000 mopoa. 1990 -luvun lopulla he lanseerasivat ensimmäisen sähköpolkupyöränsä, ja näiden saavutettuaan Batavus on alkanut sopeutua ja keskittyy nyt lähinnä sähköpolkupyöriin.

Batavus on osa Accell Groupia, eurooppalaista ryhmittymää, joka valmistaa ja myy eniten sähköpolkupyöriä maailmassa. Ja polkupyöriä valmistetaan edelleen omassa tehtaassaan kotona Hollannissa, ja ne tunnetaan laadunvalvonnastaan ​​ja he huolehtivat myös koko kehityksestään samalta tehtaalta.

Kaikille persoonille ja tarkoituksiin

Vaikuttavan laajan mallivalikoiman ansiosta Batavus voi tarjota sähköpyöriä kaikille persoonallisuuksille ja myös useimmille tarkoituksille. Hollantilaiset ovat voittaneet Tour de France -tapahtumassa ja jo vuonna 1992 he voittivat ensimmäisen olympiamitalinsa. Tämän seurauksena korkea laatu ja luotettava toiminta ovat aina olleet keskipisteenä, ja harvat pyöräyritykset ovat selviytyneet yhtä monista testeistä kuin hollantilaiset. Mallit Zonar, Harlem ja Torina ovat muutamia sähköpyöriä, jotka ovat saaneet korkeimmat pisteet ruotsalaisen iltapäivälehden Aftonbladetin, Allt om elcykel:n, että Teknikmagasinet M3: n testeissä.

Luotettavat polkupyörät tarpeisiisi

Viihdytkö eniten poluilla luonnossa? Haluatko pystyä vetämään kärryä? Haluatko päästä pyörällä lomalle? Haluatko pystyä ajamaan hieman pidempiä matkoja vai lyhyempiä? Meillä kaikilla on erilaiset toiveet, mutta yksi asia on varma: Batavuksella on aina voimansiirto, joka täyttää kaikki vaatimukset. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja ja ohjeita siitä, mikä pyöristä sopii parhaiten tarpeisiisi.