SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 114 tuotetta

Polkupyörän pumput

Vaikka vaihteissa olisi pientä vikaa, voi pyörällä edelleen polkea, mutta ilman ilmaa renkaissa on pyöräily mahdotonta. Hyvällä pyöräpumpulla on oikean rengaspaineen pitäminen renkaissa helppoa ja yksinkertaista. Riippumatta siitä minkätyyppistä tai hintaluokkaista pyöräpumppua oletkaan etsimässä, uskallamme väittää että tulet löytämään sen meiltä, Cykelkraft.fi

Pyöräpumppuja löytyy useita eri malleja

Pyöräpumppuja löytyy useita eri näköisiä, kokoisia ja värisiä. Kun puhutaan pyöränpumpusta, tulee usein mieleen pumppu millä pumpataan pyörän renkaisiin ilmaa. Mutta täysverinen maatopyöräilijä tarvitsee myös toisenlaisen pumpun, nimittäin korkeapainepumpun. Mitä tulee kokoon, löytyy meiltä pumppuja jotka mahtuvat takin taskuun, kun taas toiset mallit tarvitsevat vähän enemmän säilytystilaa. Useimmiten isommissa pumpuissa on painemittari joten voit nähdä kuinka paljon painetta renkaissasi on. On myös olemassa polkupyöräpumppuja jotka pumppaavat renkaat täyteen lähes välittömästi, mutta näiden käyttämiseen tarvitaan hiilidioksidipatruunoita. Näitä pumppuja löydät meiltä:

Cykelpump
  • Lattiapumppu
  • Hiilidioksidipumppu / CO2-Pumppu
  • Minipumppu
  • Korkeapainepumppu

Mikä pyöräpumppu minun tulisi valita?

Meiltä löytyy polkupyöräpumppuja jotka on varustettu eri venttiileillä, jotka sopivat eri pyörille. Joten ennenkuin ostat pumpun, tulisi sinun tarkistaa mikä venttiili pyörässäsäi on ja sen jälkeen varmistaa että pumppu on yhteensopiva tämän venttiilin kanssa. Meiltä löydät kolmea eri tyyppistä venttiiliä:

  • Autonventtiili
  • Prestaventtiili
  • Dunlopventtiili

Maantiepyörissä on usein Presta venttiili, ja se on hieman pienempi venttiili jota käytetään eniten juuri maantiepyörissä. Dunlopventtiili on yleisin venttiilityyppi etenkin vanhemmissa pyörissä, mutta se sopii myös suurimpaan osaan nykypäivän pyöristä. Dunlopventtiiliä kutsutaan myös nimellä Standardi-venttiili tai jopa Woods-venttiiliksi. Viimeinen venttiilityyppi on Autonventtiili, jota kutsutaan myös Schrader-venttiiliksi. Autonventtiiliä käytetään etupäässä maastoyörissä joissa on leveämmät renkaat ja kuten nimi antaa ymmärtää, tätä venttiilityyppiä käytetään myös auton renkaissa. Schrader venttiiliä käytetään lähes kaikissa autonrenkaissa. Mikäli omistat useita eri pyöriä joissa kaikissa on hieman erilainen venttiili, niin emme suosittele sinua ostamaan polkupyöränpumppua jossa on vain yhdenlainen suukappale tietylle venttiilille, vaan pumpun missä on pumpunpää joka sopii kaikille venttiileille. Mikäli haluat asentaa tubeless renkaat, löytyy meiltä myös tähän sopivat pumput.

Mistä apua jotta löytäisin oikean pyöränpumpun? 

Lattiapumppu, CO2-pumppu, prestaventtiili? Joskus voi olla vaikea löytää se oikea polkupyöränpumppu, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivimman pyöränpumpun. Haluatko henkilökohtaista apua, ja vinkkejä? Silloin sinun kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Voit soittaa meille numeroon 09 4245 1042. He osaavat kaiken poklupyörän pumpuista ja auttavati sinua mielellään löytämään juuri sen oikean pyöränpumpun sinulle. 

 

Me myymme pyöräpumppuja tunnetuilta merkeiltä kuten Topeak, Bontrager, Crankbrother, BBB, SKS, PRO ja monelta, monelta muulta.