SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 278 tuotetta

Täältä löydät kaikki pyöräpumppumme: Jalkapumput, CO2-pumput, minipumput ja iskunvaimentimen pumput. Meiltä löydät sinulle sopivan pyöräpumpun, oli sitten kyseessä Dunlop-, auto-, tai prestaventtiili, tai jopa pyöräsi etuhaarukka!

Polkupyörän pumppu

Vaikka vaihteissa olisi pientä vikaa, voi pyörällä edelleen polkea, mutta ilman ilmaa renkaissa on pyöräily mahdotonta. Hyvällä pumpulla on oikean rengaspaineen pitäminen renkaissa helppoa ja yksinkertaista. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä tai hintaluokkaista pumppua olet etsimässä, uskallamme väittää, että tulet löytämään sen meiltä.

Useita eri malleja

Pumppuja löytyy useita erinäköisiä, -kokoisia ja -värisiä. Kun puhutaan polkupyörän pumpusta, tulee ensimmäisenä mieleen sellainen, jolla pumpataan pyörän renkaisiin ilmaa. Mutta täysverinen maastopyöräilijä tarvitsee myös toisenlaisen pumpun, nimittäin korkeapainepumpun. Mitä tulee kokoon, löydät meiltä pumppuja, jotka mahtuvat takin taskuun, kun taas toiset mallit tarvitsevat vähän enemmän säilytystilaa. Usein isommissa pumpuissa on painemittari, jonka avulla voit nähdä kuinka paljon painetta renkaissasi on. On myös olemassa polkupyörän pumppuja, jotka pumppaavat renkaat täyteen lähes välittömästi, ja näiden käyttämiseen tarvitaan hiilidioksidipatruunoita. Meiltä löydät seuraavat mallit:

Cykelpump
  • Lattiapumppu
  • Hiilidioksidipumppu / CO2-Pumppu
  • Minipumppu
  • Korkeapainepumppu

Minkälaisen pumpun valitsen?

Pidä mielessä, että pumpuissa on erilaisia venttiilejä, jotka sopivat eri renkaille ja pyörille. Ennen kuin ostat pumpun, tulisi sinun tarkistaa, mikä venttiili pyörässäsi on ja sen jälkeen varmistaa, että tuote on yhteensopiva tämän venttiilin kanssa. Meiltä löydät kolme erityyppistä venttiiliä:

  • Autonventtiili
  • Presta-venttiili
  • Dunlop-venttiili

Maantiepyörissä on usein presta-venttiili, joka on hieman pienempi kooltaan. Dunlop-venttiili on yleisin venttiilityyppi etenkin vanhemmissa pyörissä, mutta se sopii myös suurimpaan osaan nykypäivän pyöristä. Dunlop-venttiiliä kutsutaan myös nimellä pikaventtiili tai standardiventtiili. Joskus voit kuulla myös nimityksen ”Woods-venttiili”. Viimeinen venttiilityyppi on autonventtiili, jota kutsutaan myös schrader-venttiiliksi. Autonventtiiliä käytetään etupäässä maastopyörissä, joissa on leveämmät renkaat ja kuten nimi antaa ymmärtää, tätä venttiilityyppiä käytetään myös auton renkaissa. Schrader-venttiiliä käytetään lähes kaikissa autonrenkaissa. Mikäli omistat useita eri pyöriä hieman erilaisilla venttiileillä, suosittelemme hankkimaan pumpun, jossa on kaikkiin venttiileihin soveltuva pää. Mikäli haluat asentaa tubeless-renkaat, löytyy meiltä myös tähän sopivat pumput.

Apua pumpun valitsemiseen

Lattiapumppu, CO2-pumppu, presta-venttiili? Joskus voi olla vaikea löytää se oikea tuote, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivimman pumpun. Haluatko henkilökohtaista apua ja vinkkejä? Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jonka tavoitat numerosta 09 4245 1042.

Cykelkraft myy pyörän pumppuja tunnetuilta merkeiltä kuten Topeak, Bontrager, Crankbrother, BBB, SKS, PRO ja monelta muulta.