SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 284 tuotetta

Erittäin kiva pyörämatka tekee pyöräilystä vielä nautittavamman elämyksen. Tarvitset sitten satulan kilpapyörälle, maastopyörälle, hybridille tai miesten/naisten pyörälle, meiltä löydät satulan siihen. Me myymme pyöränsatuloita tunnetuilta merkeiltä, kuten BBB Brooks, Fi`zi:k, Selle Italia, Selle San Marco ja monia muita. Myymme tietenkin myös naisten-, miesten- ja juniorisatuloita.

Polkupyörän satulat

Etsitkö satulaa polkupyörääsi? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on nimittäin lähes 300 erilaista polkupyörän satulaa, jotka ovat monen muotoisia, monesta eri hintaluokasta. Joten olitpa sitten etsimässä halpaa kaupunkipyörän satulaa tai superkevyttä ja aerodynaamista maantiepyörän satulaa, tulet löytämään sen meiltä! Mikäli etsit maximaalista mukavuutta, suosittelemme teitä tutustumaan geelistauloihin. Se on juuri sitä miltä se kuulostaa, eli satula jossa on geelitäyte, joka on erittäin mukava ja muotutuu anatomisesti käyttäjän mukaan.

Mikä polkupyörän satula minun tulisi valita?

Kuten varmasti olet jo huomannut, myymme niin naistensatuloita, miestensatuloita, juniorisatuloita ja unisexsatuloita. Meidän juniorisatulat ovat kaikkein pienimpiä satuloita jotka sopivat kolmipyöräisestä 26 tuumaiseen pyörään. Mutta enimmäkseen meiltä löydät juniorisatuloita jotka on tarkoitettu pyörille joissa on 12-16 tuumaiset kiekot. Suurin osa unisexsatuloistamme sopii vähintään yhtä hyvin lastenpyöriin 24 tuumaisesta ylöspäin.

Sinä myös ehkä mietit että mikä ero on naistensatuloilla ja miestensatuloilla? Se on hyvä kysymys, vaikkakin naistensatulat voivat toimia yhtä hyvin miehille ja toisinpäin. Syy siihen miksi on olemassa naisten- ja miestenstauloita on yksinkertaisesti se että yleisestiottaen naiset ovat anatomisesti hieman erilaisia kuin miehet, tarkemmin sanottuna, naisilla istuinluiden väli on leveämpi kuin miehillä. Tästä syystä naisille tarkoitetut satulat ovat hieman leveämpiä kuin miestensatulat. Ero on usein n. 1-1,5cm leveydessä naisten- ja miestensatuloiden välillä.

cykelsadel

Pehmeä vai kova satula on myös yleinen kysymys kun puhutaan polkupyöärän satuloista. Mikäli pyöräilet peruspyörällä tai ns. mummopyörällä on usein pehmeä satula parempi koska ajoasento on usein erittäin pysty, kovemi satula on parempi maastopyöriin ja maantiepyöriin. Mikäli käytät pehmustettuja pyöräilyhousuja, sinun ei tulisi valita pehmeää satulaa. Tämä tupla pehmeys voi johtaa siihen että istuinluut istuvat liian syvällä pehmeässä satulassa ja pyöräilyhousujen pehmusteessa, mikä saattaa huonontaa tai jopa estää verenekiertoa istuinluiden ympäristössä. Satula missä on reikä tai syvennys keskellä saattaa taas parantaa verenkiertoa ja vähentää painetta juuri siellä missä sitä tarvitset. Tästä syystä reiälliset/satulat joissa on syvennys keskellä sopii erityisesti sinulle joka pyöräilet pitkiä matkoja. 

Me tiedämme että oikean satulan löytäminen voi olla vain yksi suuri viidakko, mutta älä huoli. Mikäli tarvitset apua tai vinkkejä satulan valintaan, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tai soittaa.

Polkupyörän satulat kaikille

Riippumatta siitä oletko nainen, mies, lapsi tai jotain siltä väliltä, löytyy meiltä satula sinulle. Meiltä löytyy kaikentyyppisiä polkupyörän satuloita, kaikkiin pyörämalleihin kuten maastopyöriin, maantiepyöriin, hybridipyöriin ja työmatkapyöriin, kyllä kaikkiin pyöriin mitä voit vain kuvitella. Olipa sinulla sitten tiukka pyöräbudjetti, tai oletpa etsimässä sitä nopeinta, kevyintä ja mukavinta satulaa, tulet löytämään sen meiltä. Meiltä löytyy "tavalliset" polkupyörän satulat jotka on valmistettu muvoista, ja synteettisestä nahasta valimstetut, kuin myös hienommat satulat jotka on valmistettu nahasta ja värjätty luonnollisilla kasviväreillä. Onko satulan ulkonäkö sinulle yhtä tärkeää kuin satulan mukavuus? Älä huoli, meiltä löydät polkupyörän satulat jotka ovat sekä esteettiseti kauniita, kuin myös korkein mahdollinen mukavuus on taattu loppuunviedyllä designilla. Meiltä löydät klassiset mustat satulat, mutta myös enemmän silmiinpistävissä väreissä kuten sininen, punainen, vihreä tai miksi ei liila?

Meiltä löydät polkupyörän satulat tunnetuilta merkeiltä kuten Brooks, Bontrager, Selle Italia, PRO, Selle San Marco, BBB, Fizi:k, Sportourer, Spectra, Aim, Cavo, Selle Royal, Lepper ja monelta muulta merkiltä.