Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Haluatko ajaa pyörällä kaikkialle, päästen perille todella nopeasti ja urheilullisesti? Cyclocross on juuri se, mitä tarvitset! Cyclocross on tavallaan maantiepyöräilyä maastossa. Cyclocross eroaa maantiepyörästä siten että siihen voi asentaa leveämmät renkaat ja siinä on hieman erilainen geometria mikä tekee pyörästä ketterän ja helposti hallittavan. Cyclocrossia voi ajaa jopa ammattilaistasolla, mutta se sopii erityisen hyvin myös sporttisempaan ympärivuotiseen työmatkapyöräilyyn.

Cyclocross - todella hauska pyörätyypi

Maantiepyörän erikoismalli on Cyclocross pyörä. Pyörä näyttää lähes samalta kuin maantiepyörä, mutta siinä on erilaiset jarrut ja, isommat ja kuvioidut renkaat. Cyclocross kilpailut ajetaan maastossa, ja tästä syystä nämä pyörät tarvitsevat hyvän pidon, minkä takaa kuvioidut reilummat renkaat. Jarrut ovat perinteiset cantilever vanne jarrut, jotta renkaisiin mahdollisesi tarttuva muta ei pakkautuisi jarruun ja pysäyttäisi pyörää tehden siitä käyttökelvottoman. Nykypäivänä myös levyjarrut ovat aina vain suositumpia. Levyjarrut ovat usein tehokkaampia kuin cantileverjarrut. 

Cyclocross

Cyclocrossit netistä osoitteessa Cykelkraft.fi 

Cykelkraft.fi löydät cyclocross pyöriä tunnetuilta merkeiltä kuten Nishiki ja Cannondale. Me toimitamme pyörän kotiovellesi, kun ostat cyclocrossin Cykelkraftilta. Me myös asennamme, säädämme ja testaamme pyörän ennen toimittamista.