SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 69 tuotetta

Täältä löydät 24 "polkupyörät. Nämä pyörät sopivat pyöräilijöille, jotka ovat 130-150 cm pitkiä (n. 8-12v). On aina olemassa joitakin poikkeuksia, joten voit käyttää meidän ilmaista koko-opasta löytääksesi lapsellesi juuri oikean kokoisen pyörän!

Lasten turvallisuus on etusijalla, ja sen vuoksi myymme Cykelkraftissa 24"-lasten polkupyöriä ainoastaan tunnetuilta laatumerkeiltä.

Osta 24" lastenpyörä - 24" lastenpyörät Cykelkraft.fi

Cykelkraftilta löydät laajan valikoiman 24" lastenpyöriä tunnetuilta pyörämerkeiltä. 24" pyörä alkaa lähennellä aikuistenpyörää, joten tästä kategoriasta löytyy mistä valita. Tästä kategoriasta löydät robusteja maastopyöräntapaisia lastenpyöriä jousitetulla etuhaarukalla, joissa on ns. ulkoiset vaihteet, kuin myös klassisia 3 vaihteisia lastenpyöriä ja kaikkea siltä väliltä. Lapset ovat edelleen suurin käyttäjäkunta 24" pyörissä, ja tästä syystä myymme lastenpyöriä vain korkealaatuisilta merkeiltä - jotta voimme taata sen että lapsilla on mahdollisimman hauskaa pyöräillessä. 

Lastenpyörät lapsille

Me myymme lastenpyöriä lapsille. Tämä tarkoittaa sitä että jarrukahvat, jousitetut etuhaarukat ja muut komponentit on valittu erityisesti lapsille. Halvemmilla merkeillä saatta lastenpyörässä olla aikuisten pyöriin sopivat komponentit, ja nämä ovat raskaampia ja turvattomia.

Kenelle 24" pyörä soveltuu?

 

Meillä on mallispecifit pituussuositukset kaikkin pyöriimme. Pituudenvalitsijaan lisäät vain lapsen pituuden ja sivustomme etsii hänelle sopivat pyörämallit.
Yleisesti sanottuna 12" pyörä sopii n. 130-150cm pitkälle pyöräilijälle, mikä usein tarkoittaa 8,9,10,11 tai 12 vuotiasta lasta.

Poikien- vai tyttöjen pyörä?


Poikein- ja tyttöjen pyörissä ei ole juuri mitään eroa väriä lukuunottamatta.
Voitte yhdessä lapsesi kanssa valita minkä tahansa polkupyörän mikä sopii juuri teille.