SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 126 tuotetta

Kunnon pyöräilylasit ovat valttämätön varuste kun kuntoilet, treenaat tai kilpailet pyörälläsi. Maastopyöräilijöille pyöräilylasit suojaavat soralta, vesiroiskeelta ja oksilta, kun taas kilpapyöräilijöille nämä suojaavat tuulelta, hyönteisiltä ja vahvoilta aurinkonsäteiltä. Tavalliset lasit eivät ole käytännölliset ja pyöräilylasit tavallaan kuuluvat pyöräilijän asuun, miten olisi vaikka kypärän kanssa yhteen sopivat lasit? Meiltä löydät laajan valikoiman pyöräilylaseja erilaisilla linsseillä tunnetuilta merkeiltä kuten Alpina, BBB, Endura, Oakley, Rudy Project och Shimano.

Ajolasit - Pyöräilylasit urheiluun ja pyöräilyyn

Täältä löydät suuren valikoimamme nimeltään pyöräilylasit. Pyöräilylasit sopivat erinomaisesti monenlaiseen urheiluun, kuten juoksemiseen, suunnistamiseen ja hiihtämiseen. Tiesitkö etta kaksi ruotsalaista urheilijaa on pokannut kotiin maailmancupin voittoja viestijuoksussa, ja he käyttivät juostessaan Rudy Projektin pyöräilylaseja joita löydät myös meidän valikoimastamme. Sen lisäksi että ne suojaavat silmiäsi auringon haitalliselta UV-säteilyltä, suojaavat ne silmiäsi myös roskilta, kiviltä ja kaikenmaailman pörriäisiltä, eivätkä silmäsi pääse kuivumaan mikä voi tapahtua pyöräillessä tai silloin kun on tuulista.

Pyöräilylaseissa on paljon valinnanvaraa

Meiltä löytyy pyöräilylaseja monessa eri hintaluokassa ja värissä kuten musta, sininen, keltainen ja vihreä muutamia värejä mainitaksemme. Värin lisäksi voit valita haluatko linssit jotka ovat fotokromaattiset vai ei, samoin kuin polarisoidun linssin. Fotokromaattinen linssi tarkoittaa sitä että linssi säätää itse itseään riippuen kuinka valoisaa ulkona on. Mikäli ulkona on erittäin valoisaa, tummenee linssi automaattisesti ja päästää vähemmän valoa linssin läpi, toisin taas, mikäli ulkona on pimeää, on linssi kirkas ja päästää linssin läpi enemmän valoa. Polarisoidut linssit suojaavat silmiäsi sokaistumasta horisontaalisilta säteiltä. Tämä tarkoittaa sitä että vain auringon omat säteet pääsevät linssin läpi, mutta eivät auringonsäteet jotka kimpoavat jostain kuten esimerkiksi vedestä. 

Meiltä löydät pyöräilylaseja tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, 100%, BBB, Rudy Project, ja Shimano.