SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 12 tuotetta

Pyörät, jossa sähkömoottori on integroitu etupyörään, on yleinen hieman halvemmissa sähköpyörissä. Se on suhteellisen yksinkertainen rakenne, jossa on vähän liikkuvia osia, mutta se on yhtä toimiva kuin muut järjestelmät. Järjestelmän etuna on, että se voidaan yhdistää kaikkiin mahdollisiin vaihteistoihin ja myös perinteiseen jalkajarruun, toisin kuin sähköpyörät, joissa sähkömoottori sijaitsee takapyörässä.

Etuveto voi usein tuntua hieman hitaammalta jyrkemmillä rinteillä, mutta jos voit sietää sen, se voi olla sen arvoista, jos et halua käyttää rahaa kalliimpaan sähköpyörään, jossa on keskelle asennettu moottori. Etupyörään asennettujen sähkömoottoreiden vääntömomentti on yleensä hieman pienempi kuin kahdella muulla tyypillä, ja siksi ne sopivat parhaiten kaupunkiympäristöön tai muuhun tasaiseen maastoon. Jos aiot pyöräillä talvella, pyörän ohjaaminen etupyörämoottorilla on paljon vaikeampaa. Liukkaat talviset tieolosuhteet yhdistettynä etupyörävetoon sähköpyörällä voivat tarjota ikäviä yllätyksiä, jos et ole tyyppi, joka pitää haasteista, suosittelemme valitsemaan jotain muuta. Jos haluat säästää rahaa, mutta voit pyöräillä ympäri vuoden, suosittelemme, että hankit sähköpyörän, joka toimii takapyörässä. 

Lyhyesti sanottuna - etupyörän sähkömoottorin suurin etu on hinta, mahdollisesti myös se, että järjestelmä voidaan yhdistää lähes kaikenlaisiin voimansiirtoihin. Mutta jos olet koskaan kokeillut pyöräilyä keskusmoottorilla, et koskaan valitse järjestelmää, jossa on etu- tai takamoottori.

Edut

  • Yksinkertainen järjestelmä, jossa on suhteellisen vähän liikkuvia osia
  • Kaikenlaisia ​​vaihteistoja voidaan käyttää
  • Halvin rakenne
  • Voidaan yhdistää jalkajarruun 

Haittoja

  • Ei sovellu liukkaille pinnoille (talviset tieolosuhteet)
  • Kaikki johdot on irrotettava, jos haluat irrottaa etupyörän
  • Ylimääräinen liike -energia pyörässä, mikä vaatii tehokkaampia jarruja 
  • Heikko pito, koska paino on normaalisti takapyörällä
  • Ei saavuta samaa luonnollista pyöräily-tunnetta kuin keskimoottorilla

Sähköpyörä moottorilla etupyörässä - Sinulle, jolla on rajallinen budjetti

Jos etsit sähköpyörää, jonka etupyörässä on moottori, tai yksinkertaisesti sähköpyörää, jossa voit säästää lompakkoasi, olet napsauttanut oikeaan paikkaan! Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ​​sähköpyöriä moottorilla etupyörässä tunnetuilta valmistajilta, kuten EcoRide, Winther ja Centurion.

Etupyörän sähkömoottorin ylivoimaisesti suurin etu on hinta, mahdollisesti myös se, että järjestelmä voidaan yhdistää lähes kaikentyyppisiin voimansiirtoihin. Sähköpyörä, jossa on etuveto, ei saavuta samaa luonnollista pyörätuntumaa kuin keskusmoottorilla, mutta jos voit sietää sitä, se voi olla sen arvoista, jos haluat käyttää rahaa johonkin muuhun.