SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 265 tuotetta

Täältä löydät ketjut ja ketjusuojat pyörääsi. Tarjoamme laajan valikoiman ketjuja isoilta ja tunnetuilta valmistajilta, kuten Campagnolo, KMC, Shimano, SRAM ja muut.

Polkupyörän ketju ja ketjusuoja polkupyörään

Polkupyörän ketju

Kaikille meille on käynyt niin että ketju on "hypännyt" pois rattailta pyöräillessämme. Pyörän ketjut ovat yksi pyörän kuluvimmista osista, ja siitä tulisi pitää erityistä huolta ja vaihtaa aika ajoin. Muuten kulunut ketju kuluttaa pyörän rattaat erittäin nopeasti ja mikäli ajat tarpeeksi pitkään kuluneella ketjulla, tulee sinun vaihtaa myös kasetti ja eturattaat, mikä tekee pyörän huollosta kalliimpaa. Halvemmaksi tulee pitää ketju puhtaana ja hyvin öljyttynä, ja vaihtaa se aika ajoin. Minkälaisen ketjun tarvitset, riippuu siitä kuinka monta vaihdetta pyörässäsi on ja kuinka pitkä ketjusi on. Mikäli tarvitset apua ketjun valintaan, voit olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Ketjusuoja

Ketjun kulumista voi vähentää hyvällä ketjusuojalla mikä suojaa ketjua lialta ja vedeltä. Se myös estää esim. housun puntin jäämistä ketjun ja rattaan väliin. Täältä löydät hyvin peittävät ja suojaavat ketjusuojat, puolipeittävät ketjusuojat ja asennustarvikkeet. 

Meiltä löydät ketjusuojat ja ketjut polkupyöriin tunnetuilta merkeiltä kuten KMC, Shimano, SRAM, BBB, Truvativ, Spectra, XLC ja monelta muulta.