SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 52 tuotetta

Pyöräteline ja pyörän säilytys

Cykelkraftilta löydät monentyyppisiä pyörätelineitä, riippumatta siitä minkälainen auto sinulla on, löytyy meiltä jotain juuri sinun tarpeisiisi.

Vetokoukkuun asennettava pyöräteline

Vetokoukkuun asennettava pyöräetline on ehdottomasti yleisin pyörätelinemalli jonka asennat helposti auton vetokoukkuun. Vetokoukkuun kiinnitettävään pyörätelineeseen mahtuu kahdesta neljään polkupyörää. Nykypäivänä löytyy myös malleja missä sinun ei tarvitse ottaa polkupyöriä pois pyörätelineeltä avataksesi auton takaluukun.

Auton katolle asennettava pyöräteline

Auton katolle asennettava pyöräteline on täydellinen vaihtoehto sinulle joka matkustat pidempia matkoja pyöräsi kanssa ja sinun tarvitsee asioida usein auton takaluukulla tai autostasi puuttuu vetokoukku. Meiltä löytyy useita eri auton katolle asennettavia pyörätelinemalleja eri hintaluokissa.

Auton takaluukkuun asennettava pyöräteline

Auton takaluukkuun asennettava pyöräteline on täydelline ratkaisu sinulle kenen autosta puuttuu niin vetokoukku kuin kattotelinemahdollisuus. Tällä pyörätelineellä saat lisätilaa autoosi. Takaluukkuun asennettavaan pyörätelineeseen mahtuu yleensä 2-4 polkupyörää, ja se on helppo asentaa ja ottaa pois. 

Katso koko valikoimamme Thule pyörätelineitä, XLC pyörätelineitä ja meidän omia tuotteitamme.