SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 129 tuotetta
Yleisimmät kysymykset
?Mikä malli sopii autooni?

Cykelkraft verkkokaupasta löydät erilaisia pyörätelineitä, jotka sopivat eri tyyppisiinautoihin.

Vetokoukkuun asennettava pyöräteline

Vetokoukkuun asennettava pyöräteline on yleisin pyöräteline, jonka saa helposti kiinnitettyä auton vetokoukkuun. Vetokokkuun asennettavaan pyörätelineeseen saa lastattua kahdesta neljään polkupyörää. Nykyään löytyy myös malleja, joiden ansiosta telinettä ei tarvitse purkaa auton takaluukun avaamista varten.

Katolle asennettava pyöräteline

Katolle asennettava pyöräteline sopii mainiosti pidempiä matkoja pyöräsi kanssa matkustavalla, ja jos joudut usein avaamaan auton takaluukun pakkaamista varten. Meiltä löytyy katolle asennettavasta pyörätelineestä useita malleja eri hintaluokissa.

Takaluukkuun asennettava pyöräteline

Takaluukkuun asennettava pyöräteline on paras ratkaisu, jos haluat asettaa kuljetusboksin auto katolle sekä pakata auton takakontin täyteen. Tällä telineellä luot lisää tilaa autoosi. Takaluukkuun asennettava pyöräteline toimii mainiosti jopa silloin kun autostasi puuttuu vetokoukku. Tavallisesti kyseiseen telineeseen mahtuu kahdesta neljään polkupyörää ja sen saa helposti asennettua ja irrotettua.

Katso koko valikoimamme Thule pyörätelineitä, XLC pyörätelineitä sekä meidän omia tuotteitamme.

Pyöräteline ja pyörän säilytys

Cykelkraftilta löydät monentyyppisiä pyörätelineitä, riippumatta siitä minkälainen auto sinulla on, löytyy meiltä jotain juuri sinun tarpeisiisi.

Vetokoukkuun asennettava pyöräteline

Vetokoukkuun asennettava pyöräetline on ehdottomasti yleisin pyörätelinemalli jonka asennat helposti auton vetokoukkuun. Vetokoukkuun kiinnitettävään pyörätelineeseen mahtuu kahdesta neljään polkupyörää. Nykypäivänä löytyy myös malleja missä sinun ei tarvitse ottaa polkupyöriä pois pyörätelineeltä avataksesi auton takaluukun.

Auton katolle asennettava pyöräteline

Auton katolle asennettava pyöräteline on täydellinen vaihtoehto sinulle joka matkustat pidempia matkoja pyöräsi kanssa ja sinun tarvitsee asioida usein auton takaluukulla tai autostasi puuttuu vetokoukku. Meiltä löytyy useita eri auton katolle asennettavia pyörätelinemalleja eri hintaluokissa.

Auton takaluukkuun asennettava pyöräteline

Auton takaluukkuun asennettava pyöräteline on täydelline ratkaisu sinulle kenen autosta puuttuu niin vetokoukku kuin kattotelinemahdollisuus. Tällä pyörätelineellä saat lisätilaa autoosi. Takaluukkuun asennettavaan pyörätelineeseen mahtuu yleensä 2-4 polkupyörää, ja se on helppo asentaa ja ottaa pois. 

Katso koko valikoimamme Thule pyörätelineitä, XLC pyörätelineitä ja meidän omia tuotteitamme.