SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 94 tuotetta

Täältä löydät otsalamput . Otsalamppu on myös hyvä väline pimeässä - varsinkin niille jotka pyöräilevät maastossa. Me myymme ostalamppuja tunnetuilta merkeiltä, ja tarjoamme nopean toimituksen.

Otsalamput pyöräilyyn, juoksemiseen ja suunnistamiseen

Otsalamppu on erinomainen sinulle joka pyöräilet tai juokset valaisemattomilla teillä. Otsalampun käyttäminen pyöräilyssä tai suunnistuksessa on korvaamaton työkalu  silloin kun on pimeää, etenkin maastopyöräilyssä tämä on lähes välttämätön apuväline. Meiltä löytyy otsalamppuja pyöräilyyn ja suunnistamiseen jotka ladataan pistorasian kautta USB-johdolla tai vain tavallisilla pattereilla tai akuilla toimivia malleja. Kiitos erilaisten kiinnikkeiden, voit kiinnittää otsalampun suoraan pyöräilykypärääsi, otsalle tai päälaelle. 

Meiltä löydät otsalamput tunnetuilta merkeitlä kuten MTiger Sports, Cavo, Sigma ja Cateye. 

 

Otsalampun lumenit

Kun valitset otsalamppua on erityisen tärkeää että mietit otsalampun käyttötarkoitusta, mikä määrittää kuinka vahvan lampun tarvitset. Valon voimakkuus mitataan Lumeneissa, lyhyesti sanottuna se tarkoittaa sitä että mitä enemmän lumeneita, sitä voimakkaampi lamppu. Mikäli tarvitset apua oikean tehoisen lampun valinnassa, suosittelemme sinua käyttämään filtteriämme "Käyttötarkoitus".