SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 336 tuotetta

Täältä löydät myymälämme tärkeimmän tuotelinjan - lasten polkupyörät ! Pyörällä ajamisen oppiminen on lapselle suuri tapahtuma ja hieno kokemus niille jotka voivat olla tätä todistamassa. Lasten turvallisuus on etusijalla ja olemme tehneet paljon töitä löytääksemme turvallisimmat ja parhaimmat polkupyörät erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

Oikean kokoinen pyörä on erittäin tärkeä turvallisuuteen vaikuttava tekijä, kun puhutaan lasten polkupyöristä. Jos tunnet olevasi epävarma siitä, mikä on oikea koko, voit aina ottaa yhteyttä meihin ja autamme valitsemaan juuri sinun lapsellesi sopivan polkupyörän!

Lasten polkupyörät- löydä lapselle oikea pyörä oikeassa koossa.

Täältä löydät laajan valikoiman huokeita ja valmiiksi asennettuja lasten polkupyöriä, jalkajarrulla tai ilman.

Potkupyörämme tulevat hyvin tunetuilta merkeiltä. Potkupyörissä ei ole polkimia eikä apupyöriä. Lapsi kiihdyttää ja jarrutta käyttämällä jalkojaan. Lapsi voi säätää vauhtia itse joko kävelemällä tai juoksemalla pyörän päällä. Potkupyörällä lapsi oppii nopeasti löytämään tasapainon ja usein siirtyminen perinteiseen pyörään onnistuu suoraan, ilman apupyöriä.

Lastenpyörät toimitetaan isosta varastostamme valmiiksi asennettuina pyöräexperttiemme toimesta, ja pyörät toimitetaan suoraan kotiovellesi - sinun tehtäväksi jää vain polkimien asennus ja ohjaamon kääntämäninen suoraan. Valmiiksi ja ammattitaidolla asennettu pyörä tuo turvallissuutta, ja varmistaa että pyörä on turvallinen ajaa. Tietenkin tärkeintä on että itse kuskilla on kevyesti liikkuva ja varma pyörä allaan.

Lasten polkupyörä jalka- vai levyjarruilla?

Loppujen lopuksi kysymys on siitä minkä järjestelmän sinä tunnet vanhempana olevan paras ja turvallisin lapsellesi, ja tietenkin myös siitä kuinka pitkälle lapsi on päässyt pyöräilyn kanssa. Jalkajarruilla varustetut lastenpyörämme tulevat pääösin ruotsalaisilta merkeiltä kuten MADE, pyörät on suunniteltu pohjoismaisia vaatimuksia silmällä pitäen. Levyjarruilla varustetut lastenpyörät tulevat usein hieman sporttisemmilta merkeiltä kuten Scott, Trek, Cannondale.

Rungot on suunniteltu nimenomaan lapsille, ja heidän ruumirakenteen mukaan, jotta he eivät "makaa rungon päällä". Monet halvemmat pyörät on vain pienempiä malleja aikuisten pyöristä. Lasten ja aikuisten pyörissä on toisistaan poikkeava geometria, joten tällaiset mini aikuisten pyörät eivät sovellu lapsille.

Eri tyyppiset lasten polkupyörät

Me tarjoamme lastenpyöriä kaiken ikäisille, pituisille ja kaikkiin makuihin. Täältä löydät maastopyörän tyyliset lastenpyörät kuin myös vuosikymmeniä suosiossa olleita klassisia lastenpyöriä!