SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 93 tuotetta

Täältä löydät meidän laajan valikoiman standardipyöriä, joissa on alhainen vaakaputki eli niin sanotusti naisten pyörä, ominaisuus joka on periytynyt ajalta jolloin naiset käyttivät hameita housujen sijaan. Tämä kuulostaa hieman vanhanaikaiselta, joten mielestämme nämä pyörät sopivat kaikille jotka helposti haluavat nousta pyörän selkään.

Klassinen standardipyörä sopii jokapäiväiseen käyttöön. Päivittäinen pyöräily säästää rahaa ja ympäristöä sekä ylläpitää kuntoa. Jotta pyörä sopisi jokapäiväiseen käyttöön, tulee sen olla käytännöllinen ja mukava.

Hyvä arkinen pyörä on kestävä ja vaatimaton. Se kestää säätä kuin säätä eikä vaadi pyöräilijältä erityistä pukeutumista. Pyörän selkään voi hypätä milloin vain ja sen tavaratelineeltä löytyy tilaa kevyelle kuormalle.

Useimmat arkiset polkupyörät ovat nykyään varustettu kolme-, sietsemän- tai kahdeksanvaihteisella napavaihteella, jalkajarrulla joka toimii takapyörässä sekä käsijarrulla joka toimii etupyörässä.

Löydä sopiva naistenpyörä

Etsitkö erityisesti naisille suunniteltua pyörää tai mallia, jonka päälle on helppo nousta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Me tarjoamme laajan valikoiman naisten polkupyöriä tunnetuilta merkeiltä kuten Skeppshult, Made ja monilta muilta. Täältä löydät kaiken perinteisistä "mummopyöristä" aina sporttisempiin ja moderneihin polkupyöriin. Me tarjoamme luonnollisesti parhaat hinnat ja nopean toimituksen kotiovellesi, kun tilaat polkupyöräsi meiltä.

Miten niin naistenpyörä?

Naisillehan löytyy vaikka kuinka paljon pyöriä? Kyllä, voit luonnollisesti valita minkä tahansa pyörän ja sillä muotoilulla, joka itsellesi parhaiten sopii. Valikoimastamme löydät myös maastopyörät, maantiepyörät ja monet muut pyörämallit, jotka on suunniteltu erityisesti naisille. Nämä mallit löydät helpoiten niiden omista kategorioista kotisivuillamme. Tästä kategoriasta löydät klassiset kaupunkipyörät.

Edullisia ja ylellisiä

Cykelkraft.fi:stä löydät kaikentyyppisiä pyöriä naisille: aina edullisimmasta ja yksinkertaisimmasta mallista hinnakkaampaan malliin, jossa aikaa on käytetty jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn. Riippumatta siitä, valitsetko halvimman vai kalleimman pyörän, asennamme, säädämme ja testaamme sen ennen kuin lähetämme tuotteen kotiovellesi.