AKTUELLA KAMPANJER INOM DAMCYKLAR

Filter
Sortera
Näytetään 46 tuotetta

Naistenpyörät - Löydä oikea naistenpyörä!

Etsitkö naistenpyörää tai pyörää minkä päälle on helppo nousta, silloin olet tullut oikeaan paikkaan! Me tarjoamme laajan valikoiman naistenpyöriä tunnetuilta merkeiltä kuten: Skeppshult, Crescent, Monark, Cube ja monelta muulta. Täältä löydät kaiken perinteisistä ns. "mummopyöristä" aina vähän sporttisimpiin uustuotannon naistenpyöriin. Me tarjoamme tietenkin parhaat hinnat, nopean ja ilmaisen toimituksen kun ostat naistenpyörän meiltä. 

Monark Karin - en klassisk damcykel

Miten niin naistenpyörä? Naisille löytyy vaikka kuinka paljon pyöriä?

Kyllä, niitä löytyy maastopyöristä, maantiepyöristä, ja monesta muusta pyörämallista mitkä on valmistettu erityisesti naisille. Nämä mallit löydät helpoiten niile varatuista kategorioista. Täältä löydät vain klassiset naitenpyörät. 

Halpoja naistenpyöriä ja luxus naistepyöriä 

Cykelkraft.fi:stä löydät kaikentyyppisiä naistenpyöriä: Aina halvimmasta ja yksinkertaisimmasta mallista sinulle joka etsit pyörää lyhyille matkoilla, kuin myös sinulle joka haluat vähän extraa käsintehdyllä satulalla ja superduper varustuksella. Riippumatta siitä valitsetkoa halvimman vai kalleimman naistenpyörän, asennamme, säädämme ja testaamme pyörän ennen kuin lähetämme sen kotiovellesi.