Toimituskulut

Pyörät - Ilmainen toimitus kaikille polkupyörille (kaikki pyörät toimitetaan kotiovelle arkipäivisin) Tarvikkeet, vaatteet,-ja polkupyörien osat - 6,90 €

Kotiinkuljetus

Paketit toimitetaan aina kotovellesi.

Kuljetusvauriot

Cykelkraft on vastuussa kuljetuksessa vaurioituneista ja hävinneistä tavaroista. Kuljetukseen liittyvät valitukset vahingoista tai vaurioista on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään kahden kuukauden kuluessa vahingon sattumisesta. Onkin tärkeää tarkastaa tuotteen kunto heti, kun se on toimitettu. Tarkista pakkaus, äläkä kuittaa pakettia, mikäli pakkaus on vaurioitunut kuljetuksessa. Paketin toimittajan on kirjattava molempien osapuolten toimituslappuun, että paketti on vahingoittunut kuljetuksessa. Vasta tämän jälkeen voit kuitata paketin. Ota seuraavaksi yhteyttä Cyclekraftin asiakaspalveluun.

Palautus

Kun palautat tuotteen, olet vastuussa siitä. On erittäin tärkeää, että tuote ei vaurioidu kuljetuksessa. Sen vuoksi tuote on palautettava käyttämättömänä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli pakettiin kuuluu ohjekirja tai vaatteessa on hintalappu, myös nämä tulee lähettää takaisin palautuksen yhteydessä.

On tärkeää, että alkuperäistä ulkopakkausta käytetään, eikä teippiä tai muuta materiaalia ole kiinnitetty alkuperäiseen pakettiin.

Kun palautat pyörän on alkuperäistä pakkausta käytettävä turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi. Olet vastuussa palautuksesta ja palautuksen toimituskuluista.

KKun ostat hygieniatuotteita tai alusvaatteita, tiivistettä/sinetöintiä ei saa hajoittaa, tai muutoin tuotetta ei voi palauttaa. Oikeus palautukseen ei koske sellaisia tuotteita, jotka on tilattu tai modifioitu täsmällisten toiveittesi mukaan, esim. itse kasattu polkupyörä.Palautuksia ei saa lähettää postiennakolla. Kun saamme ja hyväksymme palautuksen, summa hyvitetään kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun Cykelkraft vastaanotti palautuksen. Palautukset maksetaan takaisin ainoastaan pankkitilillesi, ei käteisellä.

Jotta palautus on mahdollinen, sinun on todistettava, että olet tehnyt ostoksen Cykelkraft.fi:llä. Suosittelemme sinua aina säästämään sekä tilausvahvistuksen että maksutositteen kuittina ostosta. Jos tarvitset apua palautukseen liittyen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Cykelkraftin asiakaspalveluun.

Lunastamattomat tuotteet

Paketit, jotka jätetään lunastamatta postista, veloitamme tuotteen rahtikustanukkset (edestakainen matka) sekä käsittelykustannukset. Lunastamattomien pyörien kustannus on 120 € veroineen ja suurempien mopo tarvikkeiden kustannus on 42 € veroineen. Muiden tavaroiden kustannus on 20€ sisältäen arvonlisäveron. Lunastamattomat paketit eivät kuulu peruuttamisoikeuden piiriin.