SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 8 tuotetta

Rullajarru on perin yksinkertainen ja helppohuoltoinen jarrujärjestelmä polkupyörääsi. Rullajarrut kestävät lähes kaikenlaiset sääolosuhteet ja niiden huoltaminen on helppoa, lisäät vain rasvaa pienestä reiästä itse jarrurumpuun. Rullajarruja näkee nykypäivänä vähän harvemmin uusissa pyörissä, mutta ne ovat edelleen erittäin hyviä jarruja ja käyttökelpoisia vielä tänäkin päivänä.

Rullajarrut

Rullajarru on suosittu jarrutyyppi joka sopii hyvin pohjoiseen ilmastoon. Meiltä löydät rullajarruja joiden laadun takaa Shimano, ja tietenkin meiltä löytyy myös jarrukahvat näihin jarruihin. 

Meiltä löytyy niin etu- kuin takajarrujakin jotka ovat tehokkaita, mutta niiden teho riippuu hieman pyörän päälle lastatusta painosta. Meidän asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään juuri oikean rullajarrun pyörääsi. 

Rullajarrujen suurin etu on se että ne on suojattu säältä, tuulelta ja sateelta, ne tarvitsevat minimaalisen määrän huoltoa ja ylläpitoa. Ainoa asia mitä sinun tlee tehdä on että lisäät jarruun jarrurasvaa aika ajoin, ehkä sinun tulee vaihtaa jarruvaijeri silloin tällöin. 

Kumin puhjetessa on sisäkumin vaihto rullajarrullisessa pyörässä hyvin yksinkertaista, sillä jarruvaijeri on kiinnitetty selkeästi ja yksinkertaisesti, ja ohjeet ovat itse jarrussa, joten virheitten tekeminen on lähes mahdotonta. Sää ei myöskään vaikuta rullajarrun tehoon, joten sinulla on aina luvassa tasainen jarrutus, riippumatta säästä tai alustasta millä pyöräilet.