SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1070 tuotetta

Täältä löydät varmasti jotain mitä sinulta puuttuu, sillä työkaluja ei voi koskaan olla liikaa. Valikoimassamme on kaikenlaisia työkaluja yksinkertaisesta muovisesta rengasraudasta, erikoistyökaluun pohjalevyn poistamista varten. Jos olet minimalisti, voit panostaa monitoimityökaluun, joka sopii moneen tilanteeseen.

Polkupyörätyökalut ja korjaustelineet - osta pyörätyökalusi online

Sinulle joka olet todellinen pyöräintoilija ovat omat työkalut hyvä investointi. Silloin vältyt jättämästä pyörääsi korjaamoon, ja voit sen sijaan itse korjata tai asentaa pyörääsi haluamasi tarvikkeet. Jotta pyörä kestäisi pidempään on tärkeää että sitä huolletaan aika ajoin, unohtamatta pyörän pesua. Meiltä löytyy työkaluja vaikka oman pyörävestaan perustamiseen.

Eri tyyppiset pyörätyökalut

Täältä löydät ketjutyökalut, monitoimityökalut, kasettiavaimet, kuusiokoloavaimet, keskiötyökalut, rengastyökalut ja paljon, paljon muuta. Meiltä löytyy jopa korjaustelineitä sinulle joka haluat että pyörä on ergonomisesti oikealla tasolla ja helpompi huoltaa. 

Meiltä löydät pyörätyökalut tunnetuilta merkeiltä kuten ParkTool, BBB, Cyclus Tools, Shimano, Rock Shox, Jagwire, Campagnolo ja monelta muulta merkiltä.