SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 74 tuotetta

Olitpa sitten etsimässä harjoitusrengasta, treenimattoa, hikisuojaa tai mitä tahansa lisätarviketta harjoituspyörään, niin löydät etsimäsi täältä. Myymme useimpien suurien merkkien harjoitustarvikkeita sekä tarjoamme aina nopeat toimitukset ja järkevät hinnat.

Harjoitusvastus tarvikkeet

Täältä löydät kaiken mitä voit tarvita traineriisi, trainerlaukut, hikisuojat, ja trainerin varaosat. Hikisuoja suojaa runkoa ja ohjainlaakeria hieltä kun harjoittelet sisällä, trainerilaukku on käytännöllinen trainerin säilytykseen tai mikäli haluat ottaa trainerin mukaan matkalle. Onko sinulla Tacx traineri? Meiltä löytyy Tacxin treenaus DVD:t mikä tekee pyöräilystä huomattavasti mukavampaa. 

Trainerimatto

Itse trainerin ja trainerirenkaan hankkimisen lisäksi yksi fiksuimmissta hankinnosita on trainerimatto. Trainerimatolla on monta käyttötarkoitusta, joista tärkeimpinä on suojata lattiaa hieltä, naarmuilta ja lialta, mutta se ennenkaikkea pitää trainerin paikallaan, kiitos liukumattoman pohjan. Trainerimatto pienentää mys melua ja vibraatiota, joten et häiritse muita samassa taloudessa asuvia melulla, silloin kun on aika treenata sisätiloissa. 

Meiltä löytyy harjoitusvastuksen varaosia tunnetuilta merkeiltä kuten Tacx, Elite, Schwale, Continental, Bkool ja Wahoo Fitness.