SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 72 tuotetta

Täältä löydät 20 "polkupyörät. Nämä pyörät sopivat pyöräilijöille, jotka ovat 115-140 cm pitkiä (n. 6-9v). Poikkeuseten varalta voit käyttää ilmaista koko-opastamme löytääksesi lapsellesi juuri oikean kokoisen pyörän!

Lasten turvallisuus on etusijalla, ja sen vuoksi myymme Cykelkraftissa 20"-lasten polkupyöriä ainoastaan tunnetuilta laatumerkeiltä.

Osta 20" lastenpyörä - 20" lastenpyörät meiltä

Cykelkraftilta löydät laajan valikoiman 20" lastenpyöriä tunnetuilta pyörämerkeiltä. 20" lastenpyörät on tarkoitettu lapsille jotka ovat jo hieman taitavampia ja nopeampia pyörän käsittelyssä, tästä syystä myymme lastenpyöriä vain korekalaatuisilta merkeiltä - tämä sen takia että haluamme yksnikertaiseti varmistaa että lapsi voisi saada hauskimman mahdollisen pyöräilykokemuksen. 

20"- lastenpyörissä on pienempiä kokoja suurempi valikoima eri malleja. Meiltä löytyy hieman "rankempia" malleja jousitetulla etuhaarukalla, kuin myös klassisia lastenpyöriä. Se minkä mallin valitset, riippuu vain sinusta, mutta kaikki lastenpyörämme on valmistettu nimenomaan lasten käyttöön - toisinsanoen, etujousitus, jarrukahvat, ja muut komponentit on lapsille ja heidän painolleen ja pituudelleen sopivia. Halvemmissa pyrissä saattaa olla aikuisille tarkoitetut komponentit mikä tekee pyöräilystä raskaampaa ja tuvratonta. 

barncykel 20 tum

Kenelle sopii 20" pyörä?

 

Meillä on mallispecifit pituussuositukset kaikkin pyöriimme. Pituudenvalitsijaan lisäät vain lapsen pituuden ja sivustomme etsii hänelle sopivat pyörämallit.
Yleisesti sanottuna 20" pyörä sopii n. 115-140cm pitkälle pyöräilijälle, mikä usein tarkoittaa 6,7 tai 8 vuostiasta lasta

Poikien vai tyttöjen pyörä?


Poikein- ja tyttöjen pyörissä ei ole juuri mitään eroa väriä lukuunottamatta.
Voitte yhdessä lapsesi kanssa valita minkä tahansa polkupyörän mikä sopii juuri teille.

Osta 16 tuumainen pyörä netistä


Kun olet päättänyt ostaa 16" lastenpyörän meiltä, asennamme pyörän erityisellä tarkkuudella ja toimitamme pyörän kotiovellesi.