SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 105 tuotetta

Tukipöytä on välttämätön varuste kotimekaanikolle - täältä löydät kaikki variantit pöytään kiinnitettävistä telineistä ammattitelineisiin.

Korjausteline kotimekaanikolle

Korjausteline on must jokaiselle kotimekaanikolle. Täältä löydät kaiken pöytään asennettavista korjaustelineistä todella kunnollisiin ja vakaisiin ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin korjaustelineisiin. Meiltä löytyy myös laaja valikoima tarvikkeita kuten työkalupidikkeet, erilaiset adapterit, tuolit ja varaosasetit. 

Mikäli teet vain pienempiä töitä kuten vaihteiden- ja jarrujen säätöjä, ja pyöränpesua, riittää sinulle yksinkertaisempi korjausteline kahdella jalalla. Aiotko kuitenkin vaihtaa keskiölaakereita, avata erittäin tiukkaan istuvia polkimia ja vastaavia töitä, mitkä tarvitsevat enemmän voimaa, silloin voi olla hyvä että valitset ammattikäyttöön tehdyn korjaustelineen missä on tukeva lattialaatta tai kolme jalkaa, lisätäksesi vakautta ettei pyöräteline kaatuisi kun työskentelet pyörän kanssa.

Meiltä löytyy korjausteline kaikille

Riippumatta siitä minkälaisia korjauksia olet pyörälle tekemässä, tai kuinka vakavasti otettavan kotiverstaan olet rakentamassa, löytyy meiltä korjausteline ja korjaustelineen tarvikkeet jotka sopivat juuri sinulle. Täydennä korjaustelineesi uusilla työkaluilla, meiltä löytyy tietenkin suurin osa kaikista mahdollisista työkaluista mitä vain voit kuvitella tarvitsevasi.