SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 897 tuotetta

Täältä löydät polkupyörän kiekon tärkeimmät osat kuten pinnat (puolat), polkupyörän vanteet ja polkupyörän navat useilta hyvin tunnetuilta merkeiltä kuten Shimano, SRAM, Zipp, Velocity, Surly, Maciv, DT Swiss, Salsa Cycles ja Paul Components.

Osta polkupyörän pinnat, -vanteet ja -navat netistä

Täältä löydät polkupyörän kiekon tärkeimmät osat kuten pinnat (puolat), polkupyörän vanteet ja polkupyörän navat useilta hyvintunnetuilta merkeiltä kuten Shimano, SRAM, Zipp, Velocity, Surly, Maciv, DT Swiss, Salsa Cycles ja Paul Components.

Pinnat, puolat ja polkupyörän navat

Puolat eli kapeat pinnat jotka yhdistävät polkupyörän navan polkupyörän vanteeseen. Jotta kiekko toimisi pitää pinnojen olla tiukkaan kiristetyt. Kyllä, tiukempaan kiristetyt pinnat tarkoittaa vahvempaa kiekkoa, mutta vanne kuitenkin määrittelee sen kuinka tiukalle pinnat voi kiristää. Hyvä polkupyörän napa on myös yksi edellytys hyvälle pyöräilykokemukselle. Meiltä löydät pinnat ja navat jotka sopivat suurimpaan osaan maailman polkupyöristä.

Polkupyörän vanne

Kun tulemme pyörän vanteisiin, löytyy niitä monia erilaisia ja levyisiä, ja riippuu paljon pyörästäsi minkä kokoisen vanteen tarvitset. Meidän filtterimme auttavat sinua löytämään juuri oikean kokoisen pyörän vanteen oikeassa koossa, oikealle renkaalle ja oikealle jarrutyypille.