SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 175 tuotetta

Täältä löydät monikäyttöhuivit, kypärämyssyt, pipot ym. jotka pitävät pääsi ja korvasi lämpimänä kylmällä säällä. Täältä löydät myös bandana-huivit ja lippikset, jotka suojaavat päätäsi aurinkoisella säällä.

Kypärämyssyt ja pyöräilyhatut

Kun keli kylmenee ja alkaa viileys alkaa olla sietämätöntä, on aika hankkia kypärämyssy, tai pyöräily otsapanta. Fakta on se että pää on ehkä yksi tärkeimpiä paikkoja pitää sinut lämpimänä sillä suurin osa kehon lämmöstä häviää pään kautta. Tämän takia on erityisen tärkeää suojata päätä ja pitää se lämpimänä. On yhtä tärkeää on pitää pää suojattuna ja lämpimänä kylmällä kelillä kuin suojata pää myös lämpiminä päivinä. Kun haluat suojata pääsi lämpiminä päivinä on pyöräilylippis tai monikäyttöhuivi jota bandanaksikin kutsutaan täydellinen varuste.

Eri tyyppiset pyöräilypäähineet

Meiltä löydät erilaisia pyöräilyyn tarkoitettuja päähineitä. Meiltä löydät kypärämyssyt jotka mahtuvat hyvin pyöräilykypärän alle, kasvomaskeja niille jotka palelevat erityisesti, monikäyttöhuiveja ja pyöräilylippalakkeja aurinkoisiin päiviin, buffeja joita voidaan käyttää kaulurina, myssynä, otsanauhana joka suojaa korvia, kuin myös kevyempänä bandanana. Joten riippumatta siitä minkätyyppistä päähinettä etsitkin, tulet löytämään sen täältä. 

Meiltä löydät kypärämyssyt ja pyöräilypäähineet tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, GripGrab, Bontrager, Mavic, Shimano, BBB, Capo ja monelta muulta.