Filter
Sortera
Näytetään 265 tuotetta

Pyörälaukut

Kun pyöräkori tai tavarateline ei riitä, voi olla syytä hankkia pyörälaukku tai useampia pyörälaukkuja. Pyörälaukkuja valmistetaan useassa eri koossa, ja eri käyttötarkoituksiin. Sinun pienet tavarasi kuten kännykkä, avaimet jne mahtuvat erinomaisesti pienempään ohjaustankolaukkuun tai runkolaukkuun, mutta isommat tavarat mahtuvat paremmin tavaratalineeseen asennattavaan sivulaukkuun. Pyörälaukuilla saat kuljetettua niin pienet kuin isotkin tavarat juuri sinne minne ikinä oletkin menossa. Riippumatta siitä minkälaista pyörälaukkua olet etsimässä, löydät sen osoitteesta Cykelkraft.fi ja erittäin hyvin hinnoin!

Eri tyyppiset pyörälaukut

Erilaisia pyörälaukkuja on monenlaisia, enemmän kuin on laskettavissa yhden käden sormin. Monet pyörälaukuistamme sopivat myös muuhun kuin pyöräilyyn. Muutamia näistä mainitakseni ovat olkalaukut, tietokonelaukut, ja matkalaukut. Etsitpä näppärän kokoista laukkua toimistolle, tai koko pyörälaukku arsenaalia pyörälomalle, tulet löytämään sen täältä. Meiltä löydät seuraavat pyörälaukut: 

cykelväska
  • Runkolaukut
  • Sivulaukut
  • Ohjaustankolaukut
  • Satulalaukut
  • Pyöränkuljetuslaukut
  • Kiekkolaukut/Rengaslaukut

Pyörälaukut sopivat moneen eri käyttöön ja tarkoitukseen, mutta mikä niill on yhteistä on se että ne ovat käytännöllisiä ja toimivia. Riippumatta siitä haluatko lastata pyöräsi päälle kaiken mitä omistat, tai ottaa pyöräsi mukaan lomamatkalle Espanjaan, löydät sopivan pyörälaukun meiltä.

Pyörälaukut touringiin ja bikepackingiin

On olemassa pyöriä jotka on tehty juuri sitä varten että niihin voidaan lastata paljon tavaroita, näitä kutsutaan touring- ja retkipyöriksi. Näihin polkupyöriin voit asentaa kaikenlaisia pyörälaukkuja mitä voit vain kuvitella tarvitsevasi. Kaikki sivulaukuista runkolaukkuihin ja satulalaukkuihin. Täällä voit maksimoida pyörän kuljetuskyvyn ja saada kaiken tarvitsemasi mukaan pyörälomallesi. Älä kuitenkaan pakkaa kaikkea mahdollista mukaasi, pakkaa mukaasivvain sellaiset asiat mitkä ovat todella tarpeellisia. Muista että et ole lentämässä charter lennolla Kyprokselle, vaan olet lähdössä pyöräilylomalle, ja ylimääräinen paino todella tuntuu, varsinkin poljettaessa ylämäkeen. 

Vai oletko lähdössä ajamaan metsään, kapeille poluille ja hieman rankempaan maastoon kuin tasaiselle asfaltille? Silloin sinun ei tulisi pakata tavaroitasi pyörän sivuille, vaan pyörän mukaisesti tähän sopivilla laukuilla, sillä kapeat polut ovat usein niin kapeita että siellä on mahdotonta pyöräillä sivulaukkujen kanssa. Tätä kutsutaan bikepackingiksi. Bikepackingissa sinulla on hieman vähemmän tilaa käytettävänä, joten joudut miettimään hieman tarkemmin sitä mitä tavaroita voit ottaa mukaasi.

Osta pyörälaukut online

Cykelkraftilta löydät pyörälaukut jokaiseen tarkoitukseen, useilla erilaisilla toiminnoilla ja ulkonäöllä. Meiltä löydät mm. vedenpitäviä laukkuja jotka suojaavat tavaroitasi sateelta ja lialta, ja laukkuja jotka suojaavat pyörääsi kun on aika lähteä kauemmas seikkailulle. Oletko epävarma mitkä laukut sopivat pyörääsi, tai minälaiset laukut tarvitset, tai puntaroit kahden eri mallin välillä, olet lämpimästi tervetullut olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme. He auttavat sinua löytämään juuri oikeat pyörälaukut sinun tarpeisiisi.