SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 671 tuotetta

Täältä löydät kaiken tyyppiset pyörälaukut kuten olkalaukut, pyöränkuljetuslaukut, tietokonelaukut, säilytyspussit, rengaskassit, kypäräkassit, kameralaukut, karttakotelot, vyötärölaukut, tavaratelinelaukut, runkolaukut, retkilaukut, satulalaukut, kenkälaukut, ohjaustankolaukut, puhelinlaukut sekä työkalulaukut.

Pyörälaukut

Kun pyöräkori tai tavarateline ei riitä, voi olla aiheellista hankkia pyörälaukku tai useampia laukkuja. Pyörälaukkuja valmistetaan useassa eri koossa, ja eri käyttötarkoituksiin. Pienet tavarat kuten kännykkä, avaimet ja muut vastaavat mahtuvat hyvin pienempään ohjaustankolaukkuun tai runkolaukkuun, mutta isommat tavarat mahtuvat paremmin tavaratalineeseen asennettavaan sivulaukkuun. Pyörälaukuilla saat kuljetettua niin pienet kuin isotkin tavarat juuri sinne minne ikinä oletkin menossa. Riippumatta siitä minkälaista pyörälaukkua olet etsimässä, löydät sen osoitteesta Cykelkraft.fi ja erittäin hyvin hinnoin!

Eri tyyppiset pyörälaukut

Erilaisia pyörälaukkuja on monenlaisia, enemmän kuin on laskettavissa yhden käden sormin. Monet pyörälaukuistamme sopivat myös muuhun kuin pyöräilyyn. Muutamia esimerkkejä ovat olkalaukut, tietokonelaukut ja matkalaukut. Etsitpä näppärän kokoista laukkua toimistolle, tai kokonaista pyörälaukkuarsenaalia pyörälomalle, tulet löytämään sen täältä. Meiltä löydät seuraavat pyörälaukut: 

cykelväska
  • Runkolaukut
  • Sivulaukut
  • Ohjaustankolaukut
  • Satulalaukut
  • Pyöränkuljetuslaukut
  • Kiekkolaukut/Rengaslaukut

Pyörälaukut sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen, mutta mikä niillä on yhteistä on se, että ne ovat käytännöllisiä ja toimivia. Riippumatta siitä, haluatko lastata pyöräsi päälle kaiken mitä omistat, tai ottaa pyöräsi mukaan lomamatkalle Espanjaan, löydät sopivan pyörälaukun meiltä.

Pyörälaukut touringiin ja bikepackingiin

On olemassa pyöriä, jotka on tehty juuri sitä varten, että niihin voidaan lastata paljon tavaroita. Näitä pyöriä kutsutaan touring- ja retkipyöriksi. Näihin polkupyöriin voit asentaa kaikki pyörälaukut, mitä vain voit kuvitella tarvitsevasi. Kaikki sivulaukuista runkolaukkuihin ja satulalaukkuihin. Täällä voit maksimoida pyörän kuljetuskyvyn ja saada kaiken tarvitsemasi mukaan pyörälomallesi. Älä kuitenkaan pakkaa kaikkea mahdollista mukaasi vaan ota mukaan vain sellaiset asiat, mitkä ovat tarpeellisia. Muista, että et ole lentämässä charter-lennolla Kyprokselle, vaan olet lähdössä pyöräilylomalle, ja ylimääräinen paino todella tuntuu, varsinkin poljettaessa ylämäkeen. 

Vai oletko lähdössä ajamaan metsään, kapeille poluille ja hieman rankempaan maastoon kuin tasaiselle asfaltille? Silloin sinun ei tulisi pakata tavaroitasi pyörän sivuille, vaan pyörän mukaisesti tähän sopivilla laukuilla, sillä kapeat polut ovat usein niin kapeita, että siellä on mahdotonta pyöräillä sivulaukkujen kanssa. Tätä kutsutaan bikepackingiksi. Bikepackingissa sinulla on hieman vähemmän tilaa käytettävänä, joten joudut miettimään hieman tarkemmin, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi.

Osta pyörälaukut verkkokaupasta

Cykelkraftilta löydät pyörälaukut jokaiseen tarkoitukseen, useilla erilaisilla toiminnoilla ja ulkonäöllä. Meiltä löydät mm. vedenpitäviä laukkuja, jotka suojaavat tavaroitasi sateelta ja lialta, ja laukkuja jotka suojaavat pyörääsi, kun on aika lähteä kaukaiselle seikkailulle. Mikäli olet epävarma, mitkä laukut sopivat pyörääsi, tai minkälaiset laukut tarvitset, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. He auttavat sinua löytämään juuri oikeat pyörälaukut omiin tarpeisiisi.