SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 14 tuotetta

Täältä löydät 16 " lasten polkupyörät. Nämä pyörät sopivat pyöräilijöille, jotka ovat 100-120 cm pitkiä (n. 4-6v). Poikkeusten varalta voit käyttää ilmaista koko-opastamme löytääksesi lapsellesi juuri oikean kokoisen pyörän!

Lasten turvallisuus on etusijalla, ja sen vuoksi myymme Cykelkraftissa 16"-lasten polkupyöriä ainoastaan tunnetuilta laatumerkeiltä.

Osta 16" lastenpyörä - lastenpyörät 16" renkailla meiltä


Cykelkraft.fistä löydät laajan valikoiman 16" lastenpyöriä suosituilta merkeiltä. Me myymme ainoastaan korkealaatuisia lastenpyörämerkkejä, juurikin sen takia että haluamme että lapsen pyöräilykokemus olisi paras mahdollinen. 16" pyörä on se ensimmäinen "oikea" pyörä millä lapsi tulee ajamaan. 

Kenelle sopii 16" lastenpyörä?

 Meillä on mallispecifit pituussuositukset kaikkin pyöriimme. Pituudenvalitsijaan lisäät vain lapsen pituuden ja sivustomme etsii hänelle sopivat pyörämallit.
Yleisesti sanottuna 16" pyörä sopii n. 100-120cm pitkälle pyöräilijälle, mikä usein tarkoittaa 4,5 tai 6 vuostiasta lasta.

Poikien vai tyttöjen pyörä?

Pyörillä ei ole väriä lukuunottamatta mitään eroa, joten voitte yhdessä lapsesi kanssa valita minkä tahansa mallin valikoimastamme.