SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1084 tuotetta

Pyöräilypaita tekee sinusta ammattipyöräilijän näköisen, mutta se on myös erittäin käytännöllinen. Suurimassa osassa paidoissa on taskut, johon mahtuu tärkeimmät asiat, kuten puhelin, avaimet, energiapatukat ynnä muut.

Voit valita lyhythihaisen paidan kuumille kesäpäiville ja käyttää lisäksi käsienlämmittimiä kylmenevällä säällä. Valitse pitkähihainen paita, kun ulkona on kylmempi ilma tai jos haluat suojata kätesi kapeilla metsäteillä.

Täältä löydät pyöräilypaidat naisille, miehille ja junioreille tunnetuilta merkeiltä, kuten Endura, Bontrager, Pearl Izumi ja monta muuta.

Pyöräilypaita jokaiselle pyöräilijälle

Pyöräilypaita ei ole vain hieno ja sporttinen, vaan se on myös käytännöllinen vaatekappale joka on anatomisesti muotoiltu juuri pyöräilyyn, ja sen tyyppiseen liikkumiseen. Voit tietenkin pyöräillä täysin tavallisella paidalla, mutta kun olet alkanut pyöräillä pyöräilypaidassa, on vaikeaa tulla takaisin tavallisten paitojen käyttämiseen. Pyöräilypaidat ovat usein varustettu fiksuilla taskuilla jotka sijaitsevat selässä, ja ne ovat usein pidempiä selästä jotta selkäsi ei tarvitse palella. Cykelkraft.fi:stä löydät lähes 500 erilaista pyöräilypaitaa kaikissa hintaluokissa ja useassa eri koossa. Joten olitpa sitten etsimässä pyöräilypaitaa joka sopii pyöräilyhousujesi, pyöräilylasien tai pyöräilylippalakin kanssa, tai sitten pyöräilypaitaa Downhilliin, tulet löytämään sen meiltä!

Meiltä löydät pyöräilypaidat tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager, Pearl Izumi, Mavic, Shimano, Capo, Twin Six, World Jerseys, BBB, Assos, Birk ja monelta muulta.

 

Eri tyyppiset pyöräilypaidat

Riippumatta siitä oletko vasta aloittanut pyöräilyn ja etisti edullista pyöräilypaitaa vai oletko jo vanhmepi konkari ja etsit sitä viimeisintä uutuutta pyöräilymaailmasta, tulet taatusti löytämään sen osoitteesta Cykelkraft.fi. Meiltä löydät pyöräilypaitoja niin naisille kuin miehillekkin jokaisessa koossa välilä XS-XXXL kuin myös pyöräilypaitoja junioripyöräilijöille. Täältä löydät hihattomat pyöräilypaidat, lyhythihaiset, ja pitkähihaiset pyöräilypaidat. Pidätkö väreista vai oletko enemmän mustavalkoinen kaveri? Täältä löydät valtavasti valinnanvaraa, joten riippumatta siitä pidätkö diskreeteistä pyöräilypaidoista vai viihdytkö kirjavissa ja näkyvissä pyöräilypaidoissa, tulet löytämään uuden pyöräilypaidan meiltä. Mutta ennenkuin fiksoidut siihen miltä pyöräilypaitasi näyttää, tulisi sinun miettiä minkälaiseen pyöräilyyn paidan tarvitset. Pyöräiletkö maantiepyörällä, silloin sinun tulisi valita tiukka ihonmyötäinen paita ollaksesi mahdollisimman aerodynaaminen, mutta mikäli pyöräilet maastossa, toimii rennompi pyöräilypaita paremmin sinulle. Loppujen lopuksi on tietenkin tärkeintä että valitset pyöräilypaidan mikä on mielestäsi hieno ja mikä sopii sinulle.