SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 463 tuotetta

Pyöräilytakki on tarpeellinen niille, jotka pyöräilevät muussa säässä kuin vain auringonpaisteessa.

Pyöräilytakki on hyvä lisä kun lämpötila on liian alhainen pelkälle paidalle ja liiville.

Täältä löydät takit ja liivit lapsille, naisille ja miehille tunnetuuilta merkeiltä, kuten Endura, Bontrager ja Pearl Izumi.

Pyöräilytakit ja pyöräilyliivit

Etsitkö pyöräilytakkia tai pyöräilyliiviä? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät nimittäin yli 300 erilaista takkia ja liiviä pyöräilyyn. Meiltä löydät pyöräilytakit ja pyöräilyliivit kaiken tyyppisen pyöräilyyn kuten maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn, työmatkapyöräilyyn ja touringiin. Etsitkö jotain todella hienoa tuotetta, vai oletko uusi pyöräilymaailmassa ja etsit jotain edullisempaa? Riippumatta siitä mitä haluat pyöräilytakiltasi tai pyöräilyliiviltäsi, tulet löytämään sen täältä. Meiltä löydät kaiken käytännöllisistä talvitakeista, sadetakeista  aina kevyisiin tuulitakkeihin ja liiveihin mitkä hengittävät erinomaisesti.

Pyöräilytakki

Pyöräilytakkeja on kuten voit olettaa, paljon erilaisia, riippuen siitä mitä sinä pyöräilijänä etsit, ja mihin takkia tullaan käyttämään. Mikäli etsit hyvin hengittävää takkia ettet joutuisi hikoilemaan niin paljon pyöräilytakissasi, on tuulitakki paras vaihtoehto. Nämä takit suojaavat sinua tuulelta, ja pitävät kosteuden ulkopuolella n. 45 minuuttia, mutta tulet takuuvarmasti olemaan märkä hiestä. Tuulitakit ovat erittäin kevyitä ja pakkautuvat pieneen, joten voit kätevästi pakata sen ajopaitasi takataskuun silloin kun et sitä tarvitse. 

Mikäli vedenpitävyys on sinulle tärkeintä, tulee sinun valita pyöräilytakiksesi tietenkin sadetakki. Näissä pyöräilytakeissa on teipatut saumat, ja vetoketjut, eli kaikki mikä auttaa sinua pysymään kuivana pyörälenkkisi aikana. Sadetakki on erittäin fiksu valinta sinulle joka pyöräilet töihin. 

Talvikäyttöön tarkoitetut pyöräilytakit eivät ole erityisen paksuja, vaan koostuu ennemminkin kerroksesta ohutta fleeceä, sillä ajatus on että näitä takkeja käytetään yhdessä kerrospukeutumisen kanssa. Nämä talvitakit toimivat erinomaisesti myös kevät- ja syksy- pyöräilyyn, erityisesti sinulle joka palelet herkästi, puet vain hieman vähemmän kerroksia  takin alle. 

Hyvä pyöräilytakki ei suojaa sinua vain säältä ja tuulelta, vaan hyvä pyöräilytakki on myös käytännöllinen, mukava ja hyvännäköinen. Riippumatta siitä etsitkö lämmintä, tai eritysen kevyttä pyöräilytakkia, voit olla varma että löydät meiltä pyöräilytakin joka sopii juuri sinulle, sillä kaikki takkimme on erityisesti suunniteltu pyöräilyyn.

cykeljacka

Pyöräilyliivi

Pyöräilyliivi on vaate minkä hankkimista et tule katumaan. Meillä on molempiä, heijastinliivejä jotta näkyisit paremmin liikenteessä, ja jopa käytännöllisiä tuuliliivejä niihin hieman viileämpiin treenipäiviin. Suurin osa kylmän tunteesta tulee rinnan kautta, ja tästä syystä pyöräilyliivi tulee auttamaan sinua erittäin paljon. Pyöräilyliivin rullaaminen takataskuun on myör erittäin helppoa, silloin kun et sitä tarvitse.

Pyöräilyliivi ei ole pelkästään erittäin hyvännäköinen, vaan se on myös erittäin käytännöllinen ja kevyt. Meiltä löydät pyöräilyliivit jotka suojaavat sinua sateelta ja tuulelta ja jotka sopivat yhtä hyvin niin talveen kuin kesäänkin (ja kaikkeen siltä väliltä). Täältä löydät pyöräilyliivit miehille kuin naisillekin. Valitse isosta valikoimasta ja useista väreistä kuten keltainen, valkoinen, punainen, rosa ja sininen.

Meiltä löydät pyöräilytakit ja pyöräilyliivit tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi, Shimano, Capo ja monelta muulta.