SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 11 tuotetta

Kaipaatko Cannondale -pyörää? Cykelkraft.fi -sivustolta löydät monia hienoja Cannondale -malleja - ja tietysti toimitamme pyörän kotiisi koottuna, testattuna ja säädettynä!

Cannondale on maailman johtava valmistaja lähes kaikentyyppisissä pyörissä, MTB-, Racer-, Sora-, Sähkö-, ja lastenpyörissä.

Me Cykelkraftilla voimme ylpeänä esitellä laajan valikoiman Cannondalen polkupyöriä. Jos sinulla on kysyttävää Cannondalesta, olet tietysti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Intohimona innovaatioon ja korkealaatuisiin materiaaleihin

Hieman yli 50 vuotta sitten perustajat Joe Montgomery ja Murdock MacGregor loivat yrityksen Cannondale, nimi otettiin viehättävästä pienestä rautatieasemasta kadun toisella puolella Wiltonin Connecticutin korjaamosta. Uraauurtavan yrityksen ensimmäinen menestys oli tietysti kaksipyöräiset, se koski legendaarista polkupyöräkärryä "The Bugger", ja 70-luvun lopulla he vähitellen laajensivat valikoimaansa useilla laadukkailla polkupyörätarvikkeilla ja vaatteilla vaativille pyöräilijöille.

Kun he esittelivät ensimmäiset polkupyöränsä 80 -luvun alussa, heillä oli jo hyvä maine, johon he pystyivät palata, ja jo silloin kyse oli polkupyöristä, joissa oli erittäin ylimitoitettuja putkia lentokoneiden alumiinista, jotka todella asettivat täysin uuden standardin suurille markkinoille. Tuloksena oli kevyitä polkupyöriä, jotka reagoivat mielellään, kun painat polkimia täyteen paineeseen, minkä pitäisi sitten verrata tuon ajan teräsrunkoihin, joita pidettiin sekä raskaina että heiluvina. Useita innovatiivisia uutuuksia seurasi nopeasti, ja kyse oli sekä epätavallisesta materiaalivalinnasta että luovista teknisistä ratkaisuista, mikä sai useimmat skeptikot vähitellen muuttamaan mielensä. Ja vielä tänäkin päivänä Cannondalen polkupyörät ovat vähintäänkin täynnä innovatiivisia malleja, uusia materiaaleja ja älykkäitä yksityiskohtia ja jotka ovat sekä nopeampia, turvallisempia, tehokkaampia että mukavampia kuin koskaan.

Luovia ratkaisuja, jotka haastavat aina yrityksen

Cannondale on aina uskaltanut mennä omaa tietänsä, ja tämä ominaisuus rakentaa hyviä tapoja ja luo ilmapiirin, jossa innovointi ja uusi ajattelu voivat kukoistaa. Yhdysvaltalaisilla on edelleen vahva intohimo lentokoneiden alumiinia kohtaan, ja luultavasti ajattelemme, että "The King of Aluminium" on melko ansaittu titteli, kun saat maailman parhaaksi alumiinikilpailijaksi nimetyn pyörän.

Se, että he työskentelivät varhain hiilikuitukehysten kanssa, ei ole asia, josta kerskaat suoraan, mutta kun monet suurista valmistajista repivät edelleen hiuksensa yrittääkseen tehdä teräskehyksistään tehokkaampia (yli 15 vuotta sitten), Cannondale ajoi kehitystä eteenpäin esittämällä kehyksen kokonaan hiilikuidusta nyt legendaarisen Synapsen kautta ... ja tämä hiilikuidullinen pyörä on edelleen varsin sopiva.

Koko laitosta on ravisteltu useita kertoja, eikä vähiten, kun kyse on pyörien mykistetyistä etuhaarukoista. Kyse on sekä Headshokista (alias "Fatty"), mutta ehkä lähinnä vallankumouksellisesta Lefty:sta - Merkittävä etuhaarukka, jossa on vain yksi haarukkajalka, joka on jo kahdeksannessa painoksessaan (Ocho), ja se on selvästi ainutlaatuinen lajissaan, sekä puhtaasti että esteettisesti ja toiminnallisesti. Ja juuri vahva tahto tehdä kaikki paremmin varmistaa, että yhtiö #ridecannondale murtaa jatkuvasti uutta tietä ja vie kehitystä eteenpäin palkituilla pyörillään ja innovatiivisilla malleillaan.

Cannondalen ostaminen Cykelkraftilta on helppoa

Pyörän ostaminen verkossa Cykelkraftista on aina helppoa, ja Cannondalen polkupyörät eivät tietenkään ole poikkeus! Suosittelemme, että kokeilet pyöränvalitsintamme, josta voit helposti suodattaa oikean koon syöttämällä pituutesi. Jos tunnet silti olosi hieman epävarmaksi tai haluat lisäapua oikean mallin valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla tai sähköpostitse.

Kun olet löytänyt oikean pyörän, kokoamme, hienosäädämme ja koeajoamme polkupyöräsi ennen kuin lähetämme sen kotiovellesi. Jos olet ostanut lisävarusteita samassa tilauksessa (esim. Pakettiteline tai polkupyörätietokone), asennamme ne tietysti myös polkupyörääsi ennen kuin lähetämme sen sinulle kotiin. Kuulostaako helpolta? Niin sen pitäisi olla!

Cykelkraftilta löydät suurimman osan Cannondalen vaikuttavasta valikoimasta: kaikkea kaupunkiliikenteestä aina täysin vaimennettuihin MTB -pyöriin ja älyttömän nopeisiin maantiepyöriin.