KAMPANJAA JÄLJELLÄ:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

CYBER WEEK

VIIMEINEN MAHDOLLISUUS! Nyt nopeasti ostoksille sillä kampanja on rajoitettu! Enää hetki aikaa tehdä joululahjaostoksia Cyber Week hinnoin! Katso alekampanjat pyöristä, trainereista, vaatteista ja tarvikkeista hurjaan Cyber Week hintaan!

Parhaisiin pyörädiileihin

Katso parhaat pyörätarjoukset

Cyber Monday -tarjoukset pyöräilyvaatteista

Katso kaikki sähköpyörät

Katso parhaat tarjoukset

high-end -kampanjaan

Katso kaikki maastopyörät

Katso kaikki Kronan tuotteet

Katso Garmin -tarjoukset

Katso kaikki valaistus

Katso kaikki Gravel- & maantiepyörät

Kaikki lasten pyörät

Black Friday Cykelkraft.fi:ssä

Black Friday tarjoukset 2023

Black Week, Black Friday, Black Weekend, Cyber Monday - rakkaalla lapsella on monta nimeä! Olipa sitten kyseessä mikä tahansa nimitys Black Friday -kampanjalle, yksi asia on varma: me Cykelkraftilla tarjoamme uskomattomia Black Friday -tarjouksia koko Black Week -viikon ajan. Varmista, että tilaat uutiskirjeemme saadaksesi kaiken edun irti Black Fridaysta, Cyber Mondaysta ja muista uskomattomista tarjouksista koko viikon ajan!

Tilaa uutiskirje ja saat ensimmäisenä tietää Black Week tarjouksista!

* täytä sähköpostiosoitteesi tähän

Osta Black Friday tarjouksia Cykelkraftista - Pohjoismaiden suurimmasta pyöräilyn verkkokaupasta

Me Cykelkraftilla uskomme, että pyörän ja sähköpyörän ostaminen verkossa tulisi olla yhtä helppoa kuin fyysisessä myymälässä. Siksi olemme kehittäneet oman pyöränvalitsijamme, joka auttaa sinua löytämään oikean pyörän yksilöllisten tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Pyöräasiantuntijamme ovat myös valmiina vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin, jotka voivat nousta esiin ja he ohjaavat sinut oikeaan suuntaan Black Friday kampanjankin aikana. Kun tilaat pyöräsi meiltä, asennamme ja säädämme sen sinulle ajovalmiiksi! Sinun tarvitsee vain kääntää ohjaustanko, asentaa kori, valot, tai muut mahdolliset lisävarusteet, ja laittaa polkimet paikoilleen (lasten pyörät poikkeuksena).

Mikä on Black Friday?

Black Friday on suuri alennuspäivä, joka sijoittuu kiitospäivän jälkeiseen perjantaihin. Kiitospäivä on aina marraskuun neljäs torstai, joten Black Friday on aina marraskuun neljäs perjantai. Black Friday juontaa juurensa Yhdysvalloista, ja sen historia alkoi yli 30 vuotta sitten. On erilaisia teorioita siitä, miten Black Friday sai nimensä. Jotkut väittävät, että se sai alkunsa siitä, kun kaupat alkoivat alentaa hintojaan ja joulukauppa alkoi, ja he pystyivät muuttamaan punaiset numerot mustiksi kirjanpidossaan, eli positiiviseksi tulokseksi. Toiset väittävät, että monet ottivat vapaapäivän viettääkseen kiitospäivää ja heillä oli enemmän aikaa ostoksille sen sijaan, että olisivat töissä. Monet halusivat matkustaa sukulaisten ja ystävien luo torstaina, ja autot jättivät mustia jälkiä teille kiirehtiessään viettämään viikonloppua sukulaisten ja ystävien kanssa. Kaupat houkuttelivat hyvillä tarjouksilla ja voimakkailla alennuksilla, ja tunnelma oli korkealla. Usein kaupat avasivat ovensa keskiyöllä tai aikaisin aamulla, ja ihmiset ryntäsivät tekemään uskomattomia löytöjä. Vasta vuonna 2013 Black Friday -trendi levisi Pohjoismaihin. Silloin Black Friday -käsite alkoi näkyä useiden pohjoismaisten verkkokauppojen ja myymäläketjujen keskuudessa. Black Friday otettiin ilolla vastaan, koska monet näkivät sen erinomaisena tilaisuutena ostaa joululahjoja todella edulliseen hintaan. Cykelkraft ei ole jäänyt jälkeen tässä trendissä, vaan jokainen Black Friday meillä on todellinen ostopäivä, jossa on Black Friday -tarjouksia koko valikoimassa - myös jo alennetuissa tuotteissa ja vuoden pyörämalleissa. Jos haluat tehdä hyvän löydön, tämä on erinomainen tilaisuus!

Milloin on Black Friday 2023?

Suomessa sekä monissa muissa maissa Black Friday pidetään yleensä marraskuun viimeisenä perjantaina. Vuonna 2023 Black Friday osuu marraskuun 24. päivälle. Tämä päivä on tunnettu suurista alennusmyynneistä ja tarjouksista, ja se merkitsee usein joulukauden shoppailun alkua.

Kuinka kauan Black Friday kestää?

Black Friday kestää 24 tuntia ja alkaa yleensä keskiyöllä perjantaina. Meillä on kuitenkin loistavia alennuksia koko viikon ajan.

Milloin on Cyber Monday 2023?

Cyber Monday on 27. marraskuuta. Cyber Monday on aina maanantai Black Friday jälkeen. Viime vuosina on yleistynyt, että Black Week päättyy Cyber Mondayhin.

Mikä on Cyber Monday?

Verkkokauppojen suosion kasvaessa tuli mukaan myös Cyber Monday. Cyber Monday on alennuspäivä verkkokaupoille. Cyber Monday on aina maanantai Black Friday jälkeen. Cyber Monday oli alun perin päivä, joka merkitsi joulukaupan alkua internetissä, mutta nykyään se on pikemminkin tapa merkitä Black Weekin loppuhuipennusta. Viime aikoina jotkut jatkavat alennuksiaan verkossa myös Cyber Weekin aikana, viikko Black Weekin jälkeen.

Milloin on Black Week 2023?

Black Week on 20.-26. marraskuuta. Black Week kestää viikon ennen Black Fridayta. Yleensä Black Week alkaa maanantaina ja jatkuu sunnuntaihin Black Fridayn jälkeen. Me Cykelkraft aloitamme Black Week 2023 jo nyt todella upeilla tarjouksilla!

Mikä on Black Week?

Black Week on yleisnimitys Black Friday, Cyber Monday ja kaikille päiville niiden välillä. Nykyään Black Friday -ale alkaa yleensä Black Weekistä, jotta asiakkailla olisi enemmän aikaa tehdä löytöjä Black Week aikana, ennen kuin tuotteet loppuvat varastosta.

Black Friday -tarjoukset Cykelkraftissa

Black Friday on vuoden täydellisin aika aloittaa ostokset ja suunnitella joululahjat. Onko sinulla vaikeuksia päättää mitä valita? Haluamme tietysti auttaa sinua helpottamaan joululahjojen etsintää! Olemme laatineet sivun parhaista Black Friday -tarjouksistamme, josta löydät suosikkimme kaikista kategorioista. Hyvä, vai mitä?