Olemme intohimoinen joukko pyöräilynörttejä, jotka rakastavat pyöräilyä.

Cycle Kraft AB perustettiin vuonna 1994. Tällä hetkellä meillä on verkkokauppoja, fyysinen myymälä ja pyörätyöpaja. Myymälämme Jönköpingissä on täysin raikas ja moderni sekä varustettu osaavalla henkilökunnalla. Täältä löydät kaiken pyöräilyyn liittyvän! Verkkokaupastamme löydät kaiken, mitä myymme liikkeessämme sekä vähän muutakin. Meillä on laaja valikoima pyöriä, pyöräilyvaatteita, pyörien osia ja pyörätarvikkeita.

Visiomme on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita tarjoamalla monenlaisia polkupyöriä, pyörien osia sekä pyöräilytarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.

Nopea toimitus, turvallinen
verkkokauppa & laaja valikoima

Toimitamme nopeasti jopa 2-4 päivässä, meillä on kilpailukykyiset hinnat, suuri valikoima sekä sertifioitu verkkokauppa.

Osaava ja asiantunteva asiakastuki

Intohimoinen ja osaava henkilökunta, joka antaa sinulle henkilökohtaista neuvontaa ja vinkkejä ostosten tekemiseen.

Kaikki pyörät toimitetaan valmiiksi koottuna

Jotain, mistä olemme hyvin ylpeitä: autamme sinua valitsemaan oikean pyörä, asennamme sen, säädämme jarrut ja vaihteet, testaamme polkupyörän ja ja sen jälkeen toimitamme pyörän sinulle kotiin. Voisiko pyörän tilaaminen olla tämän helpompaa?

Meidän valikoimassamme on yli 1000 pyörämallia tuotemerkeiltä kuten Scott, Trek, Nishiki, Merida, Made, Skeppshult ja monia muita.

Cykelkraftin työpaja on varustettu kaikella mitä tarvitset tänä päivänä pyöräilyyn ja lisäksi sinua palvelee koulutettu ja ystävällinen henkilstö. Koko Cykelkraftin henkilökunnalla on pitkä kokemus pyöräilyalalta ja joka vuosi henkilökunta osallistuu useille kursseille, jotta olemme ajan tasalla uusista pyöräilyn suuntauksista ja kehityksistä.

Verkkokaupassa löydät kaikki tuotteemme, niiden ajantasaisen varastotilanteen ja toimituksen keston. Cykelkraft.fi:ssä on lisäksi paljon erilaisia maksutapoja.

Miksi tehdä ostoksia Cykelkraftilla?
  • Kaikki pyörät, jotka toimitamme ovat käyttövalmiita
  • Kilpailukykyiset hinnat ja nopea toimitus
  • Valikoimassamme on yli 100.000 laadukasta tuotetta

CykelKraft AB perustettiin vuonna 1994. Visiomme on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita tarjoamalla monenlaisia polkupyöriä, pyörien osia sekä pyöräilytarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Älä epäröi tulla ostoksille Cykelkraftille - teemme kaiken, jotta asiakkaamme ovat onnellisia!

2015, saimme Cyclecomponents.comin valikoiman,  jotta voimme tarjota asiakkaillemme korkeamman tason palveluita, laajemman valikoiman ja keskitetymmät tuotteet.

Yrityksen tietoja
Spobik AB (Cykelkraft),
Huskvarnavägen 40, 554 54 Jönköping, Ruotsi
Y-tunnus: 559155-6633