SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 171 tuotetta

Pyöräilyhousut eivät tee sinusta pelkän oikean pyöräilijän näköistä, vaan myös tekevät pyöräilystä mukavamman. Täältä löydät sekä lyhyet että pitkät pyöräilyhousut, myös henkseleillä tai ilman molemmille sekä miehille että naisille.

Useimmissa pyöräilyhousuissa on toppaukset, jotka estävät naarmujen saannin sekä antavat mukavuutta satulalla istumiseen. Topattuja pyöräilyhousuja pitäisi käyttää ilman alusvaatteita.

Me myymme pyöräilyhousuja tunnetuilta merkeiltä, kuten Scott, Bontrager, Endura, Assos, Pearl Izumi ja monelta muulta.

Miesten pyöräilyhousut - Housut pyöräilyyn

Täältä voit valita useiden eri tyyppisten miesten pyöräilyhousujen välillä. Etsitkö miesten pyöräilyhousuja maastopyöräilyyn, työmatkapyöräilyyn, tournig-/retkipyöräilyyn, triathloniin tai maantiepyöräilyyn? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löytyy nimittäin pyöräilyhousuja kaikentyyppisiin pyöräilytyyleihin. Monet luulevat että pyöräilyhousut ovat vain tavallisia treenishousuja, mutta tämä ei pidä paikkaansa, ne ovat nimittäin housuja jokta on erityisesti tehty pyöräilyn pienintä yksityiskohtaa myöden. Täällä sinun ei tarvitse huolestua siitä että löydätkö sinulle sopivaa kokoa, sillä meiltä löydät miestein pyöräilyhousuja monessa koossa aina S-XXXL.

 

Valitse oikeat miesten pyöräilyhousut

Oletko epävarma minkälaiset pyöräilyhousut sinun tulisi valita, niin  saat aina apua fiksuista filttereistämme jotka sijaitsevat sivun ylälaidassa. Sieltä voit rajata hakua pyöräilytyylin, ja pyöräilyhousujen pituuden, ja ominaisuuksien mukaan. 

Meiltä löytyy mm. bib pyöräilyhousuja (tuttavallisimmin bibsejä, ja tämä tarkoittaa pyöräilyhousuja henkseleillä) kaikissa eri lahjepituuksissa. Meiltä löydät niin tiukkoja kuin rentojakin pyöräilyhousuja, istuintyynyllä varustettuja malleja joilla on mukavampi pyöräillä pidempiä matkoja ilman hiertymiä. Mieti myös tarvitsetko mahdollisesti tuulenpitävät tai sateenpitävät pyöräilyhousut tai molempia. Meiltä löytyy miesten pyöräilyhousuja kaikissa hintaluokissa ja useissa väreissä. Mikäli koet että tarvitset hieman apua pyöräilyhousujen valintaan, voit aina ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. 

Meiltä löydät miesten pyöräilyhousut tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager, Pearl Izumi, Mavic, Capo, Shimano, BBB, Birk, Fox, GripGrab, Twin Six, Diadora och Assos.