SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 485 tuotetta

Täältä löydät sisäkumit jokaiseen rengaskokoon. Teemme yhteistyötä vain tunnettujen ja korkealaatuisten merkkien kanssa.

Polkupyörän sisäkumit

Ilman sisäkumeja on vaikea pyöräillä - sen voimme luvata. Tästä syytä meillä on laaja valikoima laadukkaita sisäkumeja kaikkiin polkupyöriin jokaisessa kiekkokoossa. Sisäkumin valinta on helpompaa kuin luulet - tarkista vain tarvitsemasi koko pyöränrenkaan kyljestä, ja osta sisäkumi jossa lukee tämä sama koko, yksi ja sama sisäkumi sopii usealle eri renkaalle koska ne venyvät huomattavasti.

Schwalbe, Continental - meiltä löytyy sisäkumit suurilta merkeiltä!

Meiltä löydät sisäkumit hyvintunnetuilta merkeiltä kuten Schwalbe, Continental, Michelin, Maxxis, Q-tubes, CST, Slime, BBB, Bontrager, Surly, Spectra, Mavic, Vittoria, Duro ja monelta muulta. 

Edulliset sisäkumit - etenkin kun ostat kerralla monta

Sisäkumit ovat ns. kuluvia osia polkupyörässä, ja pyöräilijänä tarvitset sisäkumeja aika ajoin, ja niitä on hyvä olla varalla. Silloin sinulla on käytössäsi heti uusi sisäkumi eikä sinun tarvitse odotella että sellainen toimitetaan sinulle tai että käyt ostamassa sellaisen pyöräkaupasta. Monet pitävät mukanaan varasisäkumia, rengasrautaa ja pumppua aina kun he pyöräilevät, jotta sisäkumin puhjetessa he voivat helposti vain vaihtaa sen ja jatkaa matkaa kotiin, välttäen joko pitkän kävelyreissun pyörää taluttaen tai kiusallisen taksimatkan. Tästä syystä sisäkumeja kannattaa ostaa aina muutama varalle, sillä sisäkumeja puhkeaa aina silloin tällöin, sillä täysin puhekamatonta järjestelmää ei ole toistaiseksi olemassa.