SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 214 tuotetta
Yleisimmät kysymykset
?Kuinka valitsen oikean koon?

GripGrab perustuu rakkaudesta pyöräurheiluun sekä unelmaan tarjota tuotteita jotka tekevät pyöräilystä nautinnollista säällä kuin säällä.

GripGrabin lupaus

tarjota mukavuutta ja suojaa käsille, jaloille sekä päälle on kyseisen merkin filosofia. Heidän tavoitteena on tarjota teknisiä ja käytännöllisiä tuotteita korkealla laadulla ja oikeaan hintaan.

GripGrab

Meiltä löydät suuren vailkoimen tuotteita GripGrabilta. Me myymme korkealaatuisia irtohihoja, irtolahkeita, hanskoja, myssyjä, kengänsuojuksia ja sukkia erittäin hyvillä hinnoilla. Tietysti meiltä löytyy GripGrab tuotteita jotka sopivat niin talvipyöräilyyn kuin kesäpyöräilyyn jokaisessa koossa. Täältä löydät tuotteita diskreeteissä väreissä kuten musta, valkoinen ja harmaa, mutta GripGrabilta löytyy tuotteita joilla saat enemmän näkyvyyttä liikenteessä, kuten keltainen, sininen rosa ja oranssi. 

GripGrabin kanssa ei ole olemassa huonoa säätä

GripGrabin perustana on heidän suuri intohimo pyöräilyyn ja juoksemiseen, ja täten suunnitella ja valmistaa mukavia ja urheilullisia tuotteita huolimatta siitä piiskaako ulkona sade, vai paistaako aurinko täydeltä teholta. Tämä tarkoittaa sitä että oikeilla varusteilla voi erittäin huonossakin kelissä pyöräily olla hauskaa, ja me olemme täysin samaa mieltä. Koska eihän ole olemassa huonoa keliä, on vain huonoja vaatteita? Korkealaatuiset pyöräilyasusteet tekevät eron onko sinulle kuuma vai kylmä, tai oletko märkä vai kuiva. GripGrabin vaatteista löydät juuri täydellisen tasapainoiset asusteet maksamatta kuitenkaan liikaa.

Löydä oikeat tuotteet GripGrabilta

Oletko sitä mieltä että voisit tarvita hieman uusia hienoja vaatteita GripGrabilta? Silloin voit käyttää meidän fiksuja filttereitä sivun ylälaidassa, jotta voit rajata näkyviin vain ne vaatteet mistä olet kiinnostutunut, tai mitä tarvitset. Voit myös filtteroida kokosi jotta löydät juuri sinulle sopivat vaatteet. 

Voit tietysti aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme jotka auttavat sinua löytämään juuri oikean tuotteen. He auttavat sinua miellelään.