SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1541 tuotetta

Verkkokaupastamme Cykelkraft.fi löydät pyöräilykypäriä kaikenlaisille pyöräilijöille, olitpa sitten lapsi, työmatkailija, kuntoilija tai kilpailija. Hyvä sopiva pyöräilykypärä on välttämätön varuste ja halpa henkivakuutus.

Sopivan kypärän löytäminen on hyvin helppoa. Päänympärysmitta valikosta valitset pääsi ympärysmitan (senttimetreissä), tämän tehtyäsi sinulle näkyy ainoastaan ne kypärät jotka sopivat juuri sinulle, eli voit vain valita mieleisesi joukosta, helppoa eikö vain?

Meiltä löytyy kaksi ratkaisua sinulle, joka et halua pilata kampaustasi tai et muuten vaan pidä pyöräilykypäristä.

1. Osta Hövding, airbag kypärä pyöräilijöille, testivoittaja ja erittäin hyvä suoja. .

2. Kulje bussilla, tietenkin mielestämme pyöräily on paras tapa liikkua paikasta toiseen mutta pyöräilyä ilman kypärää emme suosittele.

Pyöräilykypärä

Onko pyöräilykypärä seuraavana hankintalistallasi? Täältä löydät suuren valikoiman kypäriä erilaisilla malleilla ja ominaisuuksilla. Pyöräilykypärä on kaikkein tärkein "pyöräilyasuste", ja siinä tulee myös viihtyä. Suuret vakuutusyhtiöt ovat tehneet tutkimuksia, joiden mukaan pyöräilykypärä estää 60% päävammoista ja samalla se suojaa kasvoja kaatumisen yhteydessä. Toisin sanoen, ei ole kuin huonoja tekosyitä olla käyttämättä kypärää. Suomen laki ei toki pakota käyttämään, se on vain suositus, mutta me rohkaisemme vahvasti käyttämään kypärää aina kun pyöräilet. Suurin osa päävammoista tapahtuu hitaasta vauhdista kaaduttaessa, eikä esimerkiksi auton alle jääminen ole läheskään niin yleistä kuin kuopasta, railosta, yllättävästä tilanteesta tai liian kovasta tilannenopeudesta johtuva kaatuminen. Näissä tilanteissa pyöräilykypärä on tärkein suojavaruste mitä pyöräilijällä voi olla, jotta voit estää aivovamman syntymisen.

Meiltä löydät pyöräilykypärät aikuisille, erityiset mallit naisille ja lasten kypärät. Suuressa osassa tämän päivän kypäristä on myös paljon säätövaraa, jotta saat sen istumaan parhaiten juuri itsellesi.

Meiltä löydät vain hyväksyttyjä pyöräilykypäriä suurimmilta valmistajilta kuten Bell, Giro, Bontrager, Scott, Mavic, Abus, Rudy Project, Endura, Lazer ja monilta muilta.

Hyväksytty malli

Kaikki myymämme pyöräilykypärät ovat hyväksyttyjä, joten voit olla varma, että riippumatta siitä minkä pyöräilykypärän valitset, tulee se suojaamaan sinua ja päätäsi. Hyväksytyllä kypärällä tarkoitetaan sitä, että se peittää otsan, pään ja päälaen, ja täyttää lain vaatimat pyöräilykypärän standardit SS-EN 1078. Tästä syystä tulet löytämään kaikista myymistämme pyöräilykypäristä standardimerkinnän CE EN 1078, joka löytyy kypärän sisältä.

Vaikka kaikki myymämme pyöräilykypärät ovat hyväksyttyjä, on olemassa malleja, jotka vievät turvallisuuden uudelle tasolle. Nyt puhumme MIPS-teknologiasta. MIPS on kehitetty Tukholman Karoliinisessa yliopistosairaalassa. Mikäli kaadut, MIPS:in ansiosta päähäsi ei kohdistu niin voimakasta rotaatioliikettä kuin tavallisen kypärän kanssa. Itse kypärä ottaa vastaan rotaation, mikä estää sen, että pää ei heilahda niin voimakkaasti kuin tavallisen pyöräilykypärän kanssa. Tämä estää tehokkaasti aivovammoja, jotka saattaisivat muuten aiheutua pään voimakkaasta heilahtamisesta.

Lasten pyöräilykypärissä tulee ottaa huomioon hyvin suojaavan kypärän lisäksi myös muita turvallisuustekijöitä. Lapset ovat leikkisiä, impulsiivisia ja heillä ei ole täysin kehittynyt johdonmukaisuusajattelu. Tämä voi ilmetä esimerkiksi siinä, että lapsi näkee jotain hauskaa pyöräillessään ja haluaa mennä katsomaan tätä juuri näkemäänsä asiaa lähemmin, pyöräilykypärä päässään. Pyöräilykypärä ei ole leikkikypärä, vaan se tulisi riisua heti, kun lapsi on lopettanut pyöräilyn. On nimittäin olemassa riski, että kypärä tarttuu esimerkiksi kiipeilypuuhun tai muuhun vastaavaan. Tästä syystä suositellaan, että kaikki alle 7-vuotiaat lapset käyttäisivät lastenkypärää missä on ns. vihreä solki. Vihreä solki aukeaa, mikäli lapsi jää kiinni kypärästään, mutta pysyy kuitenkin kiinni tavallisessa käytössä. Tavallinen solki ei välttämättä aukea lapsen jäädessä kypärästään kiinni johonkin.

Vihreästä soljesta on olemassa kuitenkin hieman eriäviä mielipiteitä. Monen mielestä vihreä solki on erittäin hyvä keksintö, mutta toisten mielestä vihreä solki saattaa irrota liian herkästi esimerkiksi kaatumisen yhteydessä. Tästä syystä emme voi suoraan suositella sinulle tiettyä lastenkypärää, vaan sinun tulisi harkita itse kumpi solki sopii lapsellesi parhaiten, ottaen huomioon muun muassa lapsen persoonallisuuden. Sen voimme kuitenkin sanoa, että lapsella tulisi aina olla kypärä päässään pyöräillessä. Ja samoin myös vanhemman tulisi käyttää kypärää, sillä olet lapsen ainoa isä tai äiti ja samalla esimerkkinä lapsellesi. Tähän sopii hyvin sanonta, "Lapset eivät tee niin kuin aikuinen heille sanoo, lapset toimivat matkien aikuisia".

 

Oikean kokoisen kypärän valinta

Kun ostat kypärän Cykelkraft.fi-verkkokaupasta, voit helposti ja kätevästi rajata hakuasi suodattimiemme avulla niin, että löydät juuri sinulle sopivimman kypärän. Voit rajata kypärät esimerkiksi päänympäryksesi mukaan (senttimetreissä). Tällöin saat näkyviin vain ne mallit, jotka ovat sopivan kokoisia sinun päällesi. Tämän jälkeen valitset vain haluamasi mallin ja värin. Kaikissa myymissämme kypärissä on kiristyspanta, joten riippumatta siitä minkä kypärän valitset, saat sen säädettyä itsellesi sopivaksi.

Cykelhjälm

Pyöräilykypärän ostaminen netistä

Pyöräilykypärän ostaminen netistä ei ole vaikeaa Cykelkraftilla. Me käytämme kokoluokituksessa senttimetrimittaa, joten väärän koon valinta on tehty lähes mahdottomaksi. Me tarjoamme laajan valikoiman edullisin hinnoin, ja uskallamme luvata, että tulet löytämään itsellesi täydellisen kypärän meiltä!